Upravljanje objektima / ured

LEDVANCE je vodeća njemačka tvrtka u ovoj važnoj vertikali. Naši glavni klijenti dio su 20 najvećih nacionalnih i međunarodnih tvrtki u ovoj industriji. Desetljećima usko surađujemo s partnerima i mnogo smo postigli zajedno.

Važnost ove vertikale je potaknuta sve bržim promjenama pri izgradnji zgrada i ostalih građevina. Održiva i zelena gradnja su u središtu zanimanja, a rasvjeta ima važnu ulogu zbog energetski učinkovitih i pametnih sustava rasvjete.


Odgovarajuće osvjetljenje u pravom trenutku – individualno, osobno i profesionalno

Inovativna rasvjetna rješenja stvaraju ugodnu atmosferu u kojoj se zaposlenici i gosti osjećaju kao kod kuće. Osvjetljenje može poboljšati performanse. U tvrtki LEDVANCE nudimo prilagođena rješenja rasvjete i povećavamo vrijednost pomoću vrhunskih tehnologija i optimalnih rješenja rasvjete te dodatnom uštedom energije. Naši proizvodi zadovoljavaju sve potrebne DIN i VDE norme te nude dodatnu zaštitu u sklopu naših sveobuhvatnih jamstava.

Praktično znanje koje LEDVANCE posjeduje kao jedna od vodećih tvrtki na tržištu rasvjete pruža vam idealnu osnovu za profesionalnu podršku i savršenu individualnu pomoć. Time se usredotočuje na vaše zahtjeve i potrebe vaših korisnika te zajednički nudi optimalna i ekonomična rješenja rasvjete za svaku primjenu. Naš glavni prioritet učinkovito je korištenje energije za korisnike u industriji, uredima, sportskim objektima, zračnim lukama te javnim i privatnim zgradama s ciljem uštede energije i smanjenja operativnih troškova.


"Zajedno s partnerima optimizirali smo nekoliko parkirališta montiranjem rasvjetnih rješenja koja nisu samo znatno smanjila troškove energije i zamjene, nego su i povećala sigurnost."

Dipl. Kfm. (postdiplomski studij poslovnog upravljanja) Siegfried Wagner – Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH


Rasvjeta je zahvaljujući kratkim razdobljima povrata uloženih sredstava posebno zanimljiva kod uštede energije te će u budućnosti biti još važnija zbog stalnog rasta troškova električne energije i sve većeg broja propisa i zakona (uključujući europske direktive kao što su Direktiva ErP za proizvođače, Direktiva EPBD i Njemački akt o uštedi energije).

Jedan od naših najvažnijih prioriteta je održavanje trenutne razine kvalitete svjetla. Sustavno ćemo i vas i korisnike obavještavati o svim područjima rasvjete vezanim za zgrade, uključujući instalacije na otvorenom (sustavi rasvjete staza na otvorenom, garaže, ulice, predvorja, uredi, stubišta, čekaonice, sobe za sastanke itd.). Popis se nastavlja: fokusi različitih sektora i arhitektonski dizajn postavljaju raznovrsne specifične zahtjeve pred moderno, funkcionalno i ekonomično osvjetljenje.

Imamo brojne reference za upravljanje objektima na području optimizacije rasvjete i očuvanja energije. Među njima su, primjerice, uspješno osvjetljavanje parkirališta i podzemnih garaža naših dugogodišnjih partnera.


Kontakt:

Siegfried Wagner

Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH

Tel.: +49 160 96936643

E-pošta: facilitymanagement@ledvance.com