Ugostiteljstvo

Vaši gosti očekuju mnogo – očekivanja s kojima se voditelji hotela i restorana susreću zadnjih su godina sve veća i veća jer ljudi češće putuju. Cilj je izdići se nad konkurencijom, stvoriti jedinstvenu prodajnu ponudu, uskladiti se s novim propisima i, ne manje važno, biti što jedinstveniji.

Ti ciljevi pretpostavljaju sve veće operativne troškove i nova ulaganja na koja tvrtke mogu brzo odgovoriti optimiziranom potrošnjom energije.


Što se sve može postići rasvjetom?

Rezanje troškova smanjenjem troškova energije i zamjene

Prvi je korak smanjenje dugoročnih troškova zamjene i energije prebacivanjem na učinkovitiji sustav rasvjete.

Rješenja iz jednog izvora

Velik izbor proizvoda + posebna rješenja omogućuju izradu projekta rasvjete karakterističnog za svaku lokaciju. Omogućit ćemo vam odgovarajuću rasvjetu za svako područje, osmišljenu kako bi se zadovoljile potrebe i očekivanja vaših gostiju i zaposlenika.

Proizvodi visoke kvalitete – najbolja vrsta rasvjete

Odgovarajuće planiranje sustava rasvjete uvelike će omogućiti da se vaši gosti osjećaju ugodno i dobrodošlo.

U baru i restoranu, na primjer, odgovarajuća rasvjeta može potaknuti goste da ostanu dulje, što znači i osjetni rast prodaje.

Pohvalite se svojim postignućima

Za industriju hotela i cateringa razvili smo vlastiti ekološki certifikat rasvjete koji služi kao jedinstvena, međunarodna referentna vrijednost i program certificiranja za rasvjetu. Nagrada se dodjeljuje na temelju ispunjenja standarda tvrtke LEDVANCE koji se zadovoljavaju primjenom provjerljivih pokazatelja, kao što su energija, CO2, odlaganje itd.

Kao dugogodišnji profesionalci na području rasvjete za hotele i restorane, svoj posao obavljamo vrlo ozbiljno te predano stojimo uz vas na ovom promjenjivom tržištu. Iskoristite više od 100 godina našeg iskustva.

Poboljšajmo rasvjetu!


"Ugostiteljska industrija postavlja sve više zahtjeva – neprekidno mora zadovoljavati više ciljeva i obavljati više zadataka te istodobno biti individualna i jedinstvena za svoje goste."

Julia Morosow – International Key Account Manager Hospitality EU


Kontakt:

Verena Hanzal

International Key Account Manager Hospitality EU

Tel.: +43 664 5049865

E-pošta: hospitality@ledvance.com