Trgovina

Održivost je vodeći problem u našoj grani poslovanja.

Svakog dana vodimo računa o ekološkoj osviještenosti i korištenju resursa na najučinkovitiji mogući način. Optimiziranje potrošnje energije najvažniji je prioritet rasvjete u maloprodaji.

Bez obzira tko je dio procesa – trgovine hranom, butici, trgovine namještajem, uradi sam trgovine ili vrtni centri – gotovo nema mjesta na kojemu je ušteda energije u rasvjete tako jednostavna. Pretvaranje u ekološki prihvatljive LED alternative imat će pozitivan utjecaj na potrošnju energije i emisije CO2.

Optimiziranje rasvjete jedan je od glavnih prioriteta otkako su 2016. referentne razine postrožene Njemačkim aktom o uštedi energije za primarne energetske potrebe i povezane preduvjete certificiranja energetskih performansi za trgovine veće od 250 četvornih metara.


Svjetlo koje budi osjećaje – profesionalni alati za osvjetljavanje vaših proizvoda

Razina osvjetljenosti može se razlikovati u različitim dijelovima prodajnih i izložbenih prostora. Da bi se stvorila dobra kvaliteta osvjetljenja izravni i neizravni elementi koriste se i sistematski i kreativno.

Međuigra svjetla i sjene ima stimulirajuće i raznovrsne efekte. Efekti postignuti s reflektorima i sjenama još više povećavaju privlačnost te ističu dizajn i dojam proizvoda.

Uz LEDVANCE predstavite svoje proizvode u najboljem svjetlu. . S rasvjetom u pravim bojama, pod blistavim reflektorima ili učinkovitim upravljanjem rasvjetom.


"Svjetlo se može koristiti za dizajniranje prostora i stvaranje jedinstvenog doživljaja kupnje u atmosferi koja stimulira osjetila kupaca."

postdiplomski studij poslovnog upravljanja (sveučilište primijenjenih znanosti) André Schweinsberg – International Key Account Manager Shop EU


Intenzivna svjetlost, inovativna tehnologija: Nova OSRAM SubstiTUBE® cijev

SubstiTUBE je savršena alternativa klasičnim T8 i T5 fluocijevima. LEDVANCE nudi i inovativne OSRAM LED cijevi za svjetiljke s elektroničkim predspojnim napravama. I LED cijevi za svjetiljke s magnetskim predspojnim napravama su dodatno su optimizirane. Širok izbor OSRAM SubstiTUBE cijevi i jednostavna i sigurna instalacija, bez promjene ožičenja, omogućuju pretvaranje tračnih sustava u ujednačenu LED tehnologiju.


Novi portfelj LED svjetiljki LEDVANCE pojednostavnjuje uštedu energije i potiče na kupnju.

Imamo savršeno rasvjetno rješenje za sve potrebe i svaku vrstu primjene u trgovini. Učinkovito, fleksibilno i individualno. Za vaš uspjeh.


Kontakt

André Schweinsberg
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel.: +49 170 8578413

Torsten Hegener
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel.: +49 160 7423618

E-pošta: shoplighting@ledvance.com