Upravljanje vertikalnom prodajom

Naš odjel za prodaju već mnogo godina pomaže vama, našim komercijalnim krajnjim korisnicima prilikom odabira najboljih i najučinkovitijih rješenja rasvjete.

U tom su razdoblju tehnologije, tržište rasvjete i zahtjevi koji se postavljaju pred sustave za rasvjetu mnogo puta bili izloženi vrlo brzim promjenama. Dok napredujemo, i dalje će ih oblikovati nova dostignuća u tehnologiji.

LEDVANCE vam može pomoći na mnogo novih načina, istodobno se i dalje koristeći dokazanim poslovnim praksama kao što je ona sadržana u robnoj marci OSRAM i koja se koristi za sve konvencionalne i LED žarulje. I iskusni tim direktora za Voditelji ključnih računa koji razumiju svoja tržišta.


Vaš globalni partner na svim tržištima.

LEDVANCE ima tvrtke za vertikalnu prodaju u Sjevernoj Americi i Europi. Strukture vertikalne prodaje trenutno se postavljaju u Srednjoj i Južnoj Americi. Razvili smo i neka početna rješenja za sve ostale države i kontinente.

Da biste pružili istu visoku razinu podrške vama u cijeloj Europi i ponudili odgovarajuće strategije i usluge, svakom od četiri vertikale dodjeljuje se internacionalni ključni voditelj računa (IKAM), trgovina, bolnica, industrija i upravljanje objektima.


"Direktori odjela za vertikalnu prodaju informirat će vas i nadahnuti. Pokazat će vam kako potaknuti smanjenje troškova sustava rasvjete i unaprijediti kvalitetu osvjetljenja. Zatražite našu stručnu pomoć i iskoristite je. Radujemo se nastavku svijetlog partnerstva s vama!"

Ingo Glowacz – Head of Vertical Application Management Europe


USLUGE UPRAVLJANJA VERTIKALNOM PRODAJOM

  • razvoj individualnog koncepta optimizacije osvjetljenja za vašu tvrtku
  • posjet vašoj lokaciji i savjetovanje o rasvjeti
  • mjere oglašavanja specifične za klijenta
  • revizija energije u vašoj tvrtki uz detaljnu analizu svih relevantnih točaka osvjetljenja, razvoj preporuka za optimizaciju i procjenu svih mogućih ušteda (energija, troškovi zamjene, materijal i razdoblje povrata uloženih sredstava)
  • partner tvrtke LEDVANCE. Mreža partnerskih tvrtki koje će vam pružiti usluge realizacije (planiranje – montaža – nabava – održavanje – prilagođena rješenja)
  • pomoć pri traženju odgovarajućeg partnera za distribuciju
  • podrška / pomoć za tehničko savjetovanje uz pripremu vaših tehničkih standarda / specifikacija rasvjete

Contact:

Jean-Marc Vogel

Head of Project Sales and Verticals EU

Tel.: +33 (388) 49-7401

E-pošta: vam@ledvance.com