Jamstvo na sustav tvrtke LEDVANCE

Jamstvo na sustav tvrtke LEDVANCE

Kvaliteta sustava – koncept usluge tvrtke LEDVANCE. Naša predanost korisnicima donosi brojne pogodnosti. Možete se pouzdati u naše jamstvo na sustav za elektroničke predspojne naprave i odabrane izvore svjetla. To vrijedi već devet godina.

LEDVANCE daje jamstva do osam godina na visokokvalitetnu tehnologiju, ovisno o konfiguraciji vašeg sustava osvjetljenja. To znači da se za sve potrebe servisiranja dovoljno obratiti samo jednoj osobi.

U slučaju neispravnosti LEDVANCE će proizvod besplatno zamijeniti ili izdati financijsko odobrenje za svaku predspojnu napravu i svaki izvor svjetla za koji je utvrđeno da je prestao raditi zbog pogreške u materijalu ili proizvodnji unutar jamstvenog perioda.


Jamstvo na sustav

LEDVANCE daje jamstvo u trajanju do osam godina za OSRAM "elektroničke predspojne naprave i izvore svjetla" korištene zajedno (određeni proizvodi i grupe proizvoda). Jamstvo na sustav razlikuje se ovisno o izvoru svjetla. Vrijedi za fluo cijevi i visokotlačne žarulje na izboj. XXT T8 fluorescentne žarulje imaju najdulje jamstvo. Jamstvo pokriva cijevi i elektroničke predspojne naprave u trajanju od osam godina.

Registracija nije potrebna.


Održivost u tvrtki LEDVANCE