Rad u tvrtki LEDVANCE

Zaposlenje u našoj tvrtki podrazumijeva rad u vrhunskoj organizaciji koja je više od stoljeća u svijetu uspješno poslovala pod nazivom OSRAM. Odlučili smo nastaviti istim dokazanim putem kao samostalna nova tvrtka kombinirajući najbolje iz oba svijeta: vrhunsku kvalitetu i dugogodišnju prisutnost na tržištu s brzim tempom i dinamičnom atmosferom mlade startup tvrtke.

Proaktivan pristup poslovanju, poduzetnička sloboda, poštovanje i suradnja utemeljena na povjerenju temelj su naše korporativne kulture. To je i temelj fleksibilnih radnih uvjeta u našoj tvrtki koje smo nadopunili brojnim mogućnostima za roditelje koji istodobno moraju biti posvećeni obitelji i poslu.

Razgovaramo jedni s drugima. Otvoreno i izravno, bez obzira na podjele prema hijerarhiji, sektorima i odjelima. Međusobno se slušamo, komentiramo i učimo jedni od drugih. Ponosni smo na timski rad i suradnju, kako unutar same tvrtke, tako i u sklopu odnosa s kupcima.

Uvjereni smo da brze promjene u našoj gospodarskoj grani sa sobom donose odlične prilike za nove proizvode, nova tržišta i novi način razmišljanja. Dobro nije dovoljno dobro ako se može i bolje. U skladu s tim geslom ciljamo na suradnju s kreativnim osobama sa sposobnošću razmišljanja „van okvira“. Nagrađujemo inovativnost i oslanjamo se na spremnost svakog pojedinca da nastavi s učenjem i razvojem.Zašto Ledvance

Zašto LEDVANCE?

Mnoštvo je razloga za započinjanje suradnje s tvrtkom LEDVANCE. Emocionalni aspekt svjetlosti, zanimanje za revolucionarne i učinkovite proizvode, poslovanje s globalnom tvrtkom i svakodnevna atmosfera prepuna energije poput one u startup tvrtki.Misija i obećanje tvrtke Ledvance

Misija i obećanje

Imamo sjajne planove za budućnost, a vi ste savršeni kandidat za nas jer ste znatiželjni i kreativni, razmišljate izvan okvira, uvijek se fokusirate na kupca, želite aktivno pridonijeti oblikovanju industrije rasvjete te iskoristiti priliku za proširivanje vlastitih obzora, i to svakog dana.Imate li pitanja? Obratite nam se!