Posao u tvrtki LEDVANCE

Sposobni smo, agilni i odvažni. Skrećemo s utabanih puteva, težimo k otkrivanju novih rješenja i uvijek smo spremni na promjene. Naša je posebna snaga otkrivanje i poticanje skrivenog i neobičnog potencijala.

Osim brojnih izazova s kojima ćete se suočiti, nudimo i brojne programe te obuke za osobni napredak i razvoj. Time se ističe naglasak koji stavljamo na prepoznavanje pojedinačnih prednosti i talenata naših zaposlenika te njihov razvoj. Ciljevi, stvarni učinak i planovi osobnog razvoja redovno se provjeravaju u sklopu rasprava za procjenu uspješnosti s linijskim rukovoditeljima. Te procjene služe kao izvor informacija za odluke o promaknućima, koje su odraz ostvarenja ciljeva, sposobnosti i kompetencija pojedinih zaposlenika.

Zaposlenicima je dostupna i mogućnost otvorenog mentorstva za nastavak osobnog razvoja. Taj program služi kao savršeno okruženje za otvoreno dijeljenje osobnih iskustava te je dostupan svim zaposlenicima. Zaposlenici na svim hijerarhijskim razinama time mogu dobiti vrijedan poticaj za svakodnevni rad.Imate li pitanja? Obratite nam se!