Upravljački tim

Dr. Jacob Tarn

Dr. Jacob Tarn

Generalni direktor i glavni izvršni direktor

Dr. Jacob Tarn je glavni izvršni direktor tvrtke LEDVANCE od 1. veljače 2018. Ima više od 30 godina međunarodnog iskustva na globalnom tržištu LED rasvjete. Prije nego što se pridružio tvrtki LEDVANCE Jacob je bio izvršni potpredsjednik i glavni direktor operacija u tvrtki Samsung Electronics Co, Ltd., gdje je nekoliko godina bio zadužen za poslovnu jedinicu LED rasvjete. Prije toga osnovao je nekoliko tvrtki i rukovodio njima, na primjer TSMC – Solid State Lighting i EPISTAR. Stekao je doktorat na North Carolina State University u SAD-u.

Jacobov najveći prioritet redefiniranje je našeg poslovanja u budućnosti. Također osobito važnim smatra rast u obećavajućim područjima LED rasvjetnih tijela, LED svjetiljki i pametnih rješenja za kućanstvo.Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Izvršni direktor prodaje i marketinga

Erol Kirilmaz, naš izvršni direktor prodaje i marketinga, za sobom ima više od 20 godina iskustva u svom području. Tijekom karijere postao je ugledan stručnjak u B2B industriji i industriji visoke tehnologije. Vrijeme koje je Erol proveo u tvrtki OSRAM tim je vrjednije zbog njegova dugogodišnjeg iskustva na međunarodnom planu. Od 2006. bio je izvršni direktor tvrtke OSRAM u Turskoj, a osim toga obnašao je i dužnost izvršnog direktora prodaje i marketinga u Latinskoj Americi, na Bliskom istoku i u Africi. Godine 2012. postao je upravitelj za prodaju i marketing tvrtke OSRAM na globalnoj razini. Od srpnja 2015. Erol je izvršni direktor prodaje i marketinga u poslovnom odjelu Žarulje. Nakon izdvajanja iz OSRAM-a, zadržao je istu poziciju u tvrtki LEDVANCE.


Centar za medije