LEDVANCE Cookie politika

Pažljivo pročitajte ovaj Pravilnik o korištenju kolačića kako biste saznali više pojedinosti o kolačićima koje upotrebljavamo i informacijama koje prikupljamo kada se služite našim mrežnim mjestima.


Što su to kolačići?

Kolačići su male datoteke koje mrežno mjesto koje posjetite šalje i sprema na vaš uređaj. Vaš preglednik vraća navedene kolačiće i informacije pohranjene u njima mrežnom mjestu (kolačići prve strane) ili nekom drugom mrežnom mjestu (kolačići treće strane) svaki put kada ponovno posjetite prethodno posjećeno mrežno mjesto. Kolačići se upotrebljavaju za prilagođavanje mrežnih stranica korisnicima i povećanje njihove učinkovitosti.


Vaše postavke za kolačiće


Napominjemo da povlačenje nema utjecaj na uporabu strogo neophodnih kolačića koji su nužni za distribuciju ovog mrežnog mjesta. Možete u cijelosti deaktivirati uporabu kolačića unutar svog preglednika.


Koje različite vrste kolačića postoje?

Kolačići se obično razvrstavaju u sljedeće kategorije:

Kolačići prve strane: kolačići prve strane oni su kolačići koje postavlja mrežno mjesto koje korisnik posjećuje, tj. kolačići koje LEDVANCE postavi prilikom vašeg posjeta mrežnom mjestu tvrtke LEDVANCE.

Kolačići treće strane: kolačići treće strane kolačići su koje postavlja neko drugo mrežno mjesto koje nije posjećeno mrežno mjesto.

Trajni kolačići: trajni kolačići imaju rokove isteka koji su dulji od trajanja sesije preglednika. Oni se aktiviraju svaki put kad korisnik ponovno posjeti mrežno mjesto koje je izradilo kolačić. Oni ostaju na korisnikovom uređaju tijekom vremenskog roka navedenog u kolačiću. Uobičajeni rokovi isteka trajnih kolačića mogu se kretati u rasponu od nekoliko dana do nekoliko godina.


Koje kategorije kolačića upotrebljava LEDVANCE i u koje svrhe?

Na mrežnim mjestima tvrtke LEDVANCE upotrebljavamo kolačiće kako bismo vam općenito pružili najbolje moguće korisničko iskustvo, npr. pamćenjem vaših posjeta našim mrežnim mjestima i vaših preferencija za mrežno mjesto, kao i omogućavanjem vašeg učinkovitijeg kretanja između različitih stranica mrežnog mjesta.

LEDVANCE upotrebljava sljedeće kategorije kolačića u sljedeće svrhe:

Strogo neophodni kolačići: LEDVANCE postavlja kolačiće koji su nužni za pokretanje mrežnih mjesta tvrtke LEDVANCE i za pravilno funkcioniranje mrežnih mjesta; bez tih kolačića, značajke na mrežnim mjestima tvrtke LEDVANCE na koje to utječe uopće se ne mogu omogućiti. Strogo neophodni kolačići obično su nužni za značajke kao što su pristup sigurnim područjima i košarice za kupovinu.

Radni učinak / analitika: LEDVANCE prikuplja informacije o načinu na koji se služite mrežnim mjestom, npr. koje stranice najčešće posjećujete i koje pogreške vam se javljaju. Takvo analitičko profiliranje pomaže nam da izmjerimo učinkovitost ponuđenog sadržaja i da utvrdimo na koji se način može poboljšati učinkovitost mrežnog mjesta.

Funkcionalnost i preferencije: LEDVANCE upotrebljava kolačiće kako bi zapamtio vaše odabire i preferencije, tj. jezične i komunikacijske preferencije, postavke izgleda itd.

Provjera autentičnosti: LEDVANCE upotrebljava kolačiće kako bi vas prepoznao kada ste prijavljeni na LEDVANCE, tj. na www.myLEDVANCE.com.

Sigurnost: LEDVANCE upotrebljava kolačiće za potpomaganje ili omogućavanje sigurnosnih značajki i za otkrivanje zlonamjernih aktivnosti.


Koje specifične kolačiće upotrebljavamo na našim mrežnim mjestima?


Praćenje korisničkog služenja mrežnim mjestom

Ovo mrežno mjesto koristi se uslugama društva etracker GmbH (www.etracker.com) za analizu služenja mrežnim mjestom. Kolačići se upotrebljavaju kako bi omogućili statističku analizu korisničkog služenja ovim mrežnim mjestom, kao i prikaz sadržaja koji se tiče služenja.

Dobivene generirane podatke etracker u naše ime obrađuje i sprema isključivo u Njemačkoj.

Obrada osobnih podataka temelji se na našem legitimnom interesu za optimizacijom našeg mrežnog mjesta u skladu s člankom 6., stavkom 1., točkom f Opće uredbe o zaštiti podataka Europske unije (eng. GDPR). Podaci koji mogu omogućiti identifikaciju pojedinaca, npr. IP adresa te ID-jevi prijave ili uređaja anonimiziraju se ili pseudonimiziraju što je prije moguće. Podaci se ne upotrebljavaju u druge svrhe, ne kombiniraju se s drugim podacima niti se dijele s trećim stranama.

U bilo kojem trenutku možete uložiti prigovor na postupak praćenja korisničkog služenja mrežnim mjestom putem komandi koje se nalaze pod „Vaše postavke za kolačiće“ ili putem sljedeće poveznice:


Na koji način mogu povući svoju privolu za kolačiće i promijeniti postavke kolačića?

Svoju privolu za uporabu kolačića možete povući bilo kada putem prethodno navedenih komandi. Napominjemo da povlačenje nema utjecaj na uporabu strogo neophodnih kolačića.

Naravno, možete u cijelosti deaktivirati kolačiće unutar svog preglednika. Upute o administriranju i brisanju kolačića možete pronaći u postavkama za pomoć svog preglednika.

Napominjemo da neki dijelovi i funkcije mrežnih mjesta tvrtke LEDVANCE možda neće ispravno funkcionirati ako u potpunosti deaktivirate kolačiće.


Kontakt

Ako imate pitanja o našem Pravilniku o korištenju kolačića, slobodno nam se obratite na adresu privacy@ledvance.com ili na adresu

LEDVANCE GmbH
Službenik za zaštitu podataka
Parkring 29-33
85748 Garching
Njemačka