Naša strategija

Naša se strategija sastoji od tri ključna elementa: jačanja temeljne djelatnosti, ulaganja u tehnologije budućnosti i ulaska na nova tržišta

U području tradicionalnih žarulja kao što su fluokompaktne žarulje i halogene žarulje usredotočeni smo na održavanje i povećanje udjela na tržištu maksimizacijom blizine kupcima i troškovne učinkovitosti. Isto vrijedi i za područje LED žarulja u kojem namjeravamo povećati tržišni udjel u segmentu "pametnih" LED žarulja. To ćemo postići poboljšanjem konkurentnosti cijelog svojeg portfelja, optimizacijom procesa i diferenciranim pristupom našem distribucijskom kanalu.

LED svjetiljke

LED tehnologija postaje novim standardom u području svjetiljaka uz sve veću tehnološku konvergenciju. Cilj nam je postati jedan od vodećih svjetskih dobavljača za profesionalnu upotrebu i kućanstva ponudom prihvatljivih cijena te brzim i pravovremenim pružanjem usluga.

Smart Home

LEDVANCE će u području pametnih i povezanih proizvoda nastaviti s korištenjem platforme LIGHTIFY tvrtke OSRAM, što će nam omogućiti ponudu novih linija proizvoda i predstavljanje pametnih rasvjetnih uređaja i pametnih kućnih proizvoda na tržištu.


Centar za medije