Naša robna marka

Arhitektura naše robne marke

Robna marka LEDVANCE opisuje temeljne vrijednosti naše tvrtke. Želimo definirati ulogu svjetlosti u digitalnom dobu i u svakodnevnom životu koji odlikuju brojne digitalne veze. Naziv naše tvrtke odraz je našeg obećanja – cilj nam je poboljšati rasvjetu. Stogodišnja tradicija tvrtki LEDVANCE omogućuje da se okrene budućnosti kao vodeći proizvođač žarulja i svjetiljaka.

Snažne robne marke za uspjeh na različitim tržištima

Robna marka SYLVANIA, koja je poznata u SAD-u i Kanadi, koristi se u svim kategorijama proizvoda. LEDVANCE ima i pravo na korištenje robne marke OSRAM.

U području pametnih kućnih i LED svjetiljaka svi potrošački proizvodi prodavat će se pod robnom markom OSRAM sve dok ne dovršimo program promjene robne marke, što bi ubrzo trebalo biti ostvareno. Nakon toga će se u tom segmentu koristiti i robna marka LEDVANCE.

Robnu marku LEDVANCE koristiti ćemo za LED svjetiljke u veleprodaji namijenjene poslovnim kupcima te arhitektima i obrtnicima. LEDVANCE će kao podršku u tom procesu u sljedećih nekoliko godina koristiti robnu marku OSRAM kao dodatnu robnu marku.


Temelj robne marke LEDVANCE

Temelj naše robne marke počiva na tri glavna stupa

Težnja ka izvrsnosti

Ponosni smo na snagu naše tvrtke i visokokvalificirano i motivirano osoblje – zaposlenike koji preuzimaju odgovornost i proračunate rizike te donose hrabre odluke. Oslanjamu se na svakoga pojedinca te njihovu volju da uče i profesionalno se razvijaju. Samo na taj način možemo postići održivi uspjeh.

Pomicanje granica

Angažirani smo, agilni i odvažni. Skrećemo s utabanih puteva da bismo otkrili nove. Brzu promjenu u našoj gospodarskoj grani smatramo odličnom prilikom za nove proizvode, nova tržišta i novi način razmišljanja. Dobro nije dovoljno dobro ako se može i bolje. Zbog toga potičemo lateralno razmišljanje i nagrađujemo inovativnost.

Zajedničke pobjede

Vjerujemo jedni drugima. Razgovaramo jedni s drugima. Otvoreno i izravno, bez obzira na podjele prema hijerarhiji, sektorima i odjelima. Slušamo, komentiramo i učimo jedni od drugih. Ponosni smo na timski rad i suradnju, kako unutar same tvrtke, tako i u sklopu odnosa s kupcima. Time stvaramo dugotrajne veze utemeljene na povjerenju.


Centar za medije