Group Executive Committee (GEC)

Managing Board

Upravni odbor predan je postizanju održivog rasta. Članovi našeg odbora, Erol Kirilmaz i Tim Yun Chen, proveli su nekoliko uspješnih godina u rasvjetnoj industriji na vodećim pozicijama. Snose zajedničku odgovornost za cjelokupno upravljanje tvrtkom.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Izvršni direktor prodaje i marketinga

Erol Kirilmaz, naš izvršni direktor prodaje i marketinga, za sobom ima više od 20 godina iskustva u svom području. Tijekom karijere postao je ugledan stručnjak u B2B industriji i industriji visoke tehnologije. Vrijeme koje je Erol proveo u tvrtki OSRAM tim je vrjednije zbog njegova dugogodišnjeg iskustva na međunarodnom planu. Od 2006. bio je izvršni direktor tvrtke OSRAM u Turskoj, a osim toga obnašao je i dužnost izvršnog direktora prodaje i marketinga u Latinskoj Americi, na Bliskom istoku i u Africi. Godine 2012. postao je upravitelj za prodaju i marketing tvrtke OSRAM na globalnoj razini. Od srpnja 2015. Erol je izvršni direktor prodaje i marketinga u poslovnom odjelu Žarulje. Nakon izdvajanja iz OSRAM-a, zadržao je istu poziciju u tvrtki LEDVANCE.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Glavni financijski direktor

Tim Yun Chen je glavni financijski direktor tvrtke LEDVANCE od 1. srpnja 2018. Ima više od 15 godina iskustva na vodećim menadžerskim položajima te u industriju rasvjete donosi više od deset godina iskustva na tržištu. Chen je 12 godina radio za tvrtku OSRAM koja se bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela, od čega je oko pet godina proveo u njihovom sjedištu u Münchenu. Njegov posljednji položaj u tvrtki OSRAM bio je položaj glavnog financijskog direktora za azijsko-pacifičku regiju. S obzirom na njegovo imenovanje glavnim financijskim direktorom, Tim Yun Chen podnio je ostavku na mjesto predsjedatelja nadzornog odbora tvrtke LEDVANCE.


Senior Executives

Naši viši rukovoditelji odgovorni su za provođenje naše strategije u regijama i korporativnim odjelima. Oni osiguravaju blisku suradnju s našim kupcima i tržištima.


Centar za medije