Group Executive Committee (GEC)

Rukovodstvo

Naše rukovodstvo predano je postizanju održivog rasta. Članovi rukovodstva Lawrence Lin, Erol Kirilmaz i Tim Yun Chen proveli su nekoliko uspješnih godina u globalnoj rasvjetnoj industriji na vodećim pozicijama. Snose zajedničku odgovornost za cjelokupno upravljanje tvrtkom.


Lawrence Lin

Lawrence Lin

Chief Executive Officer (CEO)

Kao glavni izvršni direktor tvrtke LEDVANCE Lawrence Lin posvetit će svu svoju energiju daljnjoj transformaciji tvrtke u jednog od vodećih proizvođača opće LED rasvjete na globalnom tržištu. Na novi položaj glavnog izvršnog direktora sa sobom donosi 20 godina golemog međunarodnog iskustva u globalnoj industriji LED rasvjete.

Od 2011. do 2018. Lawrence je obnašao dužnost višeg voditelja u tvrtki MLS, matičnom društvu tvrtke LEDVANCE. Nakon što je nekoliko godina u Kini i SAD-u vodio poslovanje tvrtke Forest Lighting, proizvođača gotovih rasvjetnih proizvoda u vlasništvu tvrtke MLS, Lin je 2015. godine imenovan izvršnim generalnim direktorom tvrtke MLS. Od tada pa sve dok se nije pridružio tvrtki LEDVANCE, Lawrence je imao ključnu ulogu u snažnom poslovnom rastu tvrtke MLS, doprinijevši povećanju prihoda od prodaje s oko 3,8 milijardi kineskih juana (oko 480 milijuna eura) na 8 milijardi kineskih juana (oko 1 milijarda eura), i u proširenju globalne prodajne mreže tvrtke MLS. U tom razdoblju također je imao veliku ulogu u preuzimanju tvrtke LEDVANCE te je bio jedna od ključnih veza. Prije pridruživanja tvrtki MLS stekao je opsežno iskustvo na rukovoditeljskim funkcijama u vodećim azijskim tvrtkama koje se bave LED rasvjetom u kojima je radio na različitim položajima, uključujući proizvodnju, prodaju i marketing te upravljanje lancem nabave.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Erol Kirilmaz, naš izvršni direktor prodaje i marketinga, za sobom ima više od 20 godina iskustva u svom području. Tijekom karijere postao je ugledan stručnjak u B2B industriji i industriji visoke tehnologije. Vrijeme koje je Erol proveo u tvrtki OSRAM tim je vrjednije zbog njegova dugogodišnjeg iskustva na međunarodnom planu. Od 2006. bio je izvršni direktor tvrtke OSRAM u Turskoj, a osim toga obnašao je i dužnost izvršnog direktora prodaje i marketinga u Latinskoj Americi, na Bliskom istoku i u Africi. Godine 2012. postao je upravitelj za prodaju i marketing tvrtke OSRAM na globalnoj razini. Od srpnja 2015. Erol je izvršni direktor prodaje i marketinga u poslovnom odjelu Žarulje. Nakon izdvajanja iz OSRAM-a, zadržao je istu poziciju u tvrtki LEDVANCE.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Chief Financial Officer (CFO)

Tim Yun Chen je glavni financijski direktor tvrtke LEDVANCE od 1. srpnja 2018. Ima više od 15 godina iskustva na vodećim menadžerskim položajima te u industriju rasvjete donosi više od deset godina iskustva na tržištu. Chen je 12 godina radio za tvrtku OSRAM koja se bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela, od čega je oko pet godina proveo u njihovom sjedištu u Münchenu. Njegov posljednji položaj u tvrtki OSRAM bio je položaj glavnog financijskog direktora za azijsko-pacifičku regiju. S obzirom na njegovo imenovanje glavnim financijskim direktorom, Tim Yun Chen podnio je ostavku na mjesto predsjedatelja nadzornog odbora tvrtke LEDVANCE.


Senior Executives

Naši viši rukovoditelji odgovorni su za provođenje naše strategije u regijama i korporativnim odjelima. Oni osiguravaju blisku suradnju s našim kupcima i tržištima.


Centar za medije