LEDVANCE LED svjetiljke: Suvremene. Učinkovite. Redefinirane.

Novi proizvodi od veljače 2019.

Ističemo novu Panel IndiviLED uredsku svjetiljku

Nove LED uredske svjetiljke iz IndiviLED serije proizvoda. Proizvodi su dostupni u "Linear" i "Panel" izvedbi, uz različite mogućnosti: on / off, DALI regulabilna ili s integriranom sigurnosnom rasvjetom. LEDVANCE nudi odgovarajuću rasvjetu za ured za široko područje zahtjeva: od radnog mjesta i prostora za sastanke do hodnika i ulaznih prostora. Nove LED svjetiljke iz IndiviLED serije osvajaju sa svojom homogenom distribucijom svjetla i odličnim ograničenjem bliještanja (UGR <16), što se postiže zahvaljujući IndiviLED optičkom bloku s lećama. Visoka učinkovitost do 120 lm/W, fleksibilne mogućnosti montaže (ugradna, nadgradna ili ovjesna) i jednostavna montaža zaokružuju ponudu. Panel IndiviLED očarava i s LEDVANCE dizajnerskim izričajem SCALE, koji je nedavno osvojio nagradu "German Design Award 2019".


Još noviteta: Izvedbe svjetiljaka s integriranom sigurnosnom rasvjetom i izvedbe sa 6.500 K

Naše Panel Value 600, Downlight Alu i Damp Proof serije proizvoda od sada su dostupne i s integriranom sigurnosnom rasvjetom s Autotest mogućnosti. Također nudimo IP54 stupanj zaštite za PANEL DALI 600 i izvedbu s bojom svjetla od 6.500 K za Damp Proof DALI svjetiljke.


Funkcionalne svjetiljke za uspješne rasvjetne projekte

Sve svjetiljke odlikuju se lakoćom postavljanja, izvrsnim omjerom cijene/učinkovitosti i modernim dizajnom. Svjetiljke zadovoljavaju sve primjenjive norme i propise, a imaju i sve potrebne certifikate i odobrenja (CE, CB, TÜV). LED svjetiljke opremljene su isključivo LED modulima visoke kvalitete najviših razreda energetske učinkovitosti (A, A+ i A++).