Portfelj LED žarulja za 2018./2019. Veći izbor. Više snage. Za sva područja primjene.

Vrhunska rasvjeta za pametna rasvjetna rješenja.
Neka vas nadahnu sofisticirani proizvodi za profesionalne korisnike rasvjete.

Učinkovitost, dizajn, tehnologija, završna obrada i kvaliteta rasvjete – naše LED žarulje ponovno postavljaju standarde u mnogim aspektima. Rezultat toga su izvrsni i profesionalni proizvodi za rasvjetu. Ove godine ističemo: potpuno staklene, poboljšanu učinkovitost, dodatne boje svjetla, nove mogućnosti, primjerice senzore ili nove stupnjeve IP zaštite, uzbudljive posebne značajke i visokokvalitetne standarde proizvodnje njemačke izrade.

LEDVANCE vam kao profesionalnom korisniku rasvjete nudi jedan od najvećih svjetskih portfelja rasvjetnih rješenja. A za gotovo sve zahtjeve postoji odgovarajuće rješenje – iskoristite ovu konkurentsku prednost za svoje projekte!


LED lamps with classic shapes

LEDVANCE nudi ogroman i sveobuhvatan portfelj LED žarulja koje imaju izgled i dojam klasičnih žarulja, kao i onih halogenih, u matiranoj ili prozirnoj potpuno staklenoj inačici. CLASSIC A, B i P, GLOBE i Edison s inovativnom tehnologijom žarne niti u klasičnoj izvedbi žarulje sa žarnom niti – naš portfelj LED CLASSIC ne ostavlja niti jednu želju neispunjenom. Sve su žarulje impresivne u pogledu učinkovitosti, završne obrade i kvalitete.

Novo u našem portfelju: U portfelju tvrtke LEDVANCE postoje čak i odgovarajuće LED alternative za klasične halogene žarulje od 150 W, s do 2452 lumena. Svi glavni modeli također su dostupni u regulabilnoj inačici. Portfelj PARATHOM PRO odsada oduševljava visokim indeksom uzvrata boje od maks. CRI 95. Kupci kojima je dizajn posebno važan cijenit će unaprijeđeni portfelj žarulja Edition 1906, koji sada sadrži još veći izbor žarulja popularnog vintage izgleda, uključujući nove oblike, inačice XXL i inovativne spiralne filamente kao posebne vizualne značajke.


LED žarulje klasičnog oblika

LED lamps with classic shapes

Najnovija generacija naših LED reflektorskih žarulja idealna je za zamjenu halogenih žarulja bez poteškoća, a naročito vizualno privlačni reflektori od stakla.

Novo u našem portfelju: Čak i ne-regulabilne inačice modela MR11 koji privlači poglede očaravaju svojom novom staklenom izvedbom te su sada dostupne u dvije boje svjetla (2700 K i 4000 K). Stupanj zaštite IP 65 (otpornost na mlaz vode) omogućuje uporabu žarulja PAR38 Dim i PAR38 Green Lens za rasvjetu na otvorenom. Inačice iz asortimana PARATHOM PRO posebice se ističu kao rasvjeta u trgovinama, uz indeks uzvrata boje koji sada iznosi do CRI 97 i vijek trajanja do 40.000 sati. Kada se govori o kvaliteti: 75 % svih LED reflektorskih žarulja njemačke je izrade.


LED reflektorske žarulje

LED lamps with classic shapes

Najnovija generacija LED cijevi za 2018./2019. pruža još veći izbor visokoučinkovitih i izdržljivih proizvoda.

Novo u našem portfelju: Predstavljamo odabrane modele s vijekom trajanja do 60.000 sati i potpuno staklene koji se također mogu koristiti u prehrambenoj industriji i drugim osjetljivim područjima zahvaljujući sloju za zaštitu od lomljenja. OSRAM SubstiTUBE T8 Connected ističe se svojim jednostavnim sustavom SMART koji se lako koristi. OSRAM SubstiTUBE T8 EM karakterizira izvanredno visoka učinkovitost od maks. 165 lm/W i funkcionalnost u kombinaciji sa svim modelima od 600 mm, dok se OSRAM SubstiTUBE T9 LED preporučuje kao izravna alternativa klasičnim fluorescentnim žaruljama T9 od 22 W i 32 W.


LED cijevi

Added feature LED lamps

LED žarulje s posebnim značajkama – pametna rješenja koja će ostaviti dojam na vaše kupce!

Novo u našem portfelju: Za ovogodišnju rasvjetnu sezonu predstavljamo tri moćna nova proizvoda iz našeg asortimana. Žarulja Facility: žarulja koja zahvaljujući integriranoj bateriji omogućuje do dva sata rasvjete bez napona električne mreže. Također, dostupna je i žarulja Duo Click Dim: Jednim pritiskom na prekidač za svjetlo možete odabrati intenzitet između 30 % i 100 %. Tu je i žarulja Active & Relax: Jednim pritiskom na prekidač za svjetlo možete se komotno prebacivati između rasvjete za uvjete rada i opuštanje – u rasponu između 4000 i 2700 K.

U asortimanu se nalaze i: Najpopularnije LED žarulje – GLOWdim, Motion Sensor i Daylight Sensor – sada su dostupne u proširenom asortimanu.


LED žarulje s dodatnim značajkama

LED special lamps

LEDVANCE nudi odgovarajuće proizvode koji ujedno ispunjavaju posebne zahtjeve za posebna područja primjene – u najraznovrsnijim oblicima i osnovnim inačicama. Međutim, sve žarulje karakterizira nešto zajedničko: inovativna LED tehnologija, ušteda energije i izvrsna učinkovitost.

Novo u našem portfelju: Novi HQL LED HIGHBAY zamjena je za klasične HQL i HQI žarulje od 250 i 400 W. Također, novi HQL LED PRO od 13.000 lumena i grlom E40 alternativa je HQL žaruljama od 250 W ili NAV žaruljama od 210 W. Također, u asortimanu proizvoda DULUX LED predstavljamo nove inačice koje će zamijeniti klasične kompaktne fluorescentne žarulje. Uvjerljivo: velik izbor djelomično prigušivih visokonaponskih i niskonaponskih LED pinova s grlima G9, G4 i GY6.35 te GX53 iznimno ravne izvedbe i kutom snopa od 120°.


LED žarulje za posebne namjene