Internetski specijal o LED cijevima za 2018./2019.

OSRAM SubstiTUBE: velik izbor, prave inovacije

Portfelj LED žarulja tvrtke LEDVANCE za 2019. sadrži još veći izbor visokoučinkovitih i izdržljivih LED cijevi OSRAM SubstiTUBE, uključujući odabrane, potpuno staklene, izvedbe s radnim vijekom do 60.000 sati , koji se također mogu rabiti u prehrambenoj industriji i drugim osjetljivim područjima zahvaljujući sloju za zaštitu od razbijanja.

Modeli OSRAM SubstiTUBE T8 Universal prava su univerzalna rješenja. Mogu se napajati putem elektroničke prigušnice, magnetske prigušnice ili direktno s mreže i prikladni su za niz različitih primjena zahvaljujući velikom izboru različitih vrsta. OSRAM SubstiTUBE T8 Connected ističe se jednostavnim sustavom SMART koji se lako koristi, dok OSRAM SubstiTUBE T8 EM karakterizira izvanredna učinkovitost do 165 lm/W i tandem funkcionalnost u kombinaciji sa svim modelima od 600 mm.

Inačice OSRAM SubstiTUBE T5 mogu se napajati putem elektroničke prigušnice ili direktno na mreži te ispunjavaju velik broj potreba i osobito su svestrane: OSRAM SubstiTUBE T5 High Output ima vrlo velik svjetlosni tok za osvjetljavanje proizvodnih pogona i skladišta s visokim stropovima. Za razliku od njih, OSRAM SubstiTUBE T5 High Efficiency karakterizira ekonomičnost s visokom učinkovitošću svjetlosti.

SubstiTUBE T9 izravna je i sigurna zamjena za klasične fluorescentne cijevi T9 od 22 W i 32 W.

Postoje i mnogi drugi razlozi za prebacivanje na LED asortiman cijevi tvrtke LEDVANCE: iskoristite prednost kratkog razdoblja za povrat ulaganja na temelju nazivnog radnog trajanja koji je do pet puta duži i uštede energije do 50 % u usporedbi s klasičnim fluorescentnim svjetiljkama.


OSRAM SubstiTUBE: najpopularnije prednosti iz naše ponude za vaše rasvjetne projekte

Intenzivna svjetlost, singularna tehnologija: nove LED cijevi OSRAM SubstiTUBE u mnogo čemu postižu bolje rezultate od konvencionalnih T8, T5 i T9 fluorescentnih cijevi.


Princip "Uključi i radi"

Princip "Uključi i radi"

  • brza, jednostavna i sigurna zamjena žarulja bez ponovnog povezivanja žica

Učinkovitost

Učinkovitost

  • razina iskoristivosti do 165 lm/W

Ušteda energije

Ušteda energije

  • do 50 % u usporedbi s fluorescentnim cijevima
  • SubstiTUBE T8 Connected – do 80 %, uzimajući u obzir način stanja pripravnosti, opažanje dnevnog svjetla i funkciju automatskog isključivanja


Ekonomičnost

Ekonomičnost

  • troškove zamjene možete povratiti u samo četiri mjeseca

Radni vijek

Radni vijek

  • do 60.000 sati

Uključivanje žarulje

Uključivanje žarulje

trenutno 100-postotno svjetlo bez treptanja, idealno za korištenje uz senzore


Sprječavanje rasprsnuća

Sprječavanje rasprsnuća

  • staklena cijev obložena zaštitom od rasprsnuća
  • SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T5 HF

 


Potpuno staklena

Potpuno staklena

  • cijela je kolekcija, uz iznimku modela SubstiTUBE T8 HF i SubstiTUBE T9, dostupna u potpuno staklenoj izvedbi

Koja mi tehnologija odgovara?

Niste sigurni koja vam je tehnologija žarulja (EM ili HF žarulje) potrebna za svjetiljku? Uz pomoć naših savjeta to možete saznati na dva načina.


Grafika – SubstiTUBE

Provjera postojanja startera

Provjerite sadrži li svjetiljka u kojoj želite koristiti novu žarulju starter. Ako sadrži, potrebna vam je žarulja SubstiTUBE Advanced T8 EM ili Value T8 EM za funkcioniranje uz magnetsku prigušnicu. Ako ne sadrži, koristite HF varijantu kompatibilnu s elektroničkom prigušnicom.


Provjera pomoću kamere

Ako je funkcionalna T8 fluorescentna žarulja još umetnuta u svjetiljku, pogledajte je pomoću digitalne kamere (npr. pametnim telefonom ili tabletom). Ako svjetlo treperi, potrebna vam je žarulja SubstiTUBE Advanced T8 EM ili Value T8 EM za funkcioniranje uz magnetsku prigušnicu. Ako ne sadrži, koristite HF varijantu kompatibilnu s elektroničkom prigušnicom.