Edition 1906

Moderni klasici: retro žarulje i svjetiljke tvrtke OSRAM

Šest proizvoda – jedna filozofija: 1906 Edition oživljava klasične oblike žarulja u kojima se nalazi moderna tehnologija. Kombinirajte bilo koje od pet žarulja sa svjetiljkom PenduLum da biste u svoju prostoriju udahnuli dašak prošlosti.Edition 1906 na sajmu light+building 2016

Želimo zahvaliti svojim korisnicima na sjajnim povratnim informacijama o liniji Edition 1906!

Dio izložbenog prostora na kojem smo prikazali novu retro liniju proizvoda Edition 1906 bio je jako uspješan. Korisnici iz svih dijelova svijeta bili su uzbuđeni kada su čuli više o ideji i konceptu koji su bili temelj starinskog stila, baš kao i kada su vidjeli autentičnost potpuno novih proizvoda. Mnogi su posjetitelji izjavili da moderna tema starine savršeno pristaje uz rad naše tvrtke.

Posebni istaknuti proizvod: svjetiljka PenduLum s fleksibilnim mogućnostima postavljanja. Povratne informacije brojnih posjetitelja: "Nikada to prije nisam vidio, jako je praktično." Dobre je povratne informacije dobio i asortiman retro žarulja. Većina je posjetitelja bila uvjerena da će se žarulje uspješno prodavati jer izgledaju gotovo identično starim žaruljama s ugljičnom žarnom niti, a iznimno su energetski učinkovite. Gotovo su svi posjetitelji imali jedno važno pitanje: "Želim ih koristiti. Kada ću ih moći kupiti?"


Održivost u tvrtki LEDVANCE