Profesionalni
Future office

Ured budućnosti

MNOGO VIŠE OD RADNOG MJESTA

Kako će izgledati ured budućnosti? Što kažete na novi način rada (engl. New Work) koji podrazumijeva digitalizaciju, održivost, fleksibilne modele radnog vremena i ravnotežu između poslovnog i privatnog života? Na natjecanje u zapošljavanju najboljih ljudi? Potrebna je nova radna kultura koja će se temeljiti na iznimno fleksibilnim i umreženim uredskim konceptima, uključujući hibridna, dobro opremljena radna mjesta koja stavljaju zaposlenike u prvi plan. U toj je kulturi ured mjesto izravnog kontakta, usredotočenosti na rad i novih timskih ideja. Mjesto gdje se stvarni i digitalni svijet neprimjetno stapaju u jedno. To znači da se rasvjeta također mora razviti u skladu sa zahtjevima koncepata novog načina rada i poduprijeti planove rasta tvrtke.

UREDU BUDUĆNOSTI POTREBNA SU FLEKSIBILNA RJEŠENJA KOJA SE RAZVIJAJU ZAJEDNO S UREDOM

Vama kao nositelju projekta, planeru električne rasvjete i instalateru otvara nove mogućnosti. Tvrtka LEDVANCE nudi gotova rješenja sa sofisticiranim proizvodima i sustavima koji su jednostavni za uporabu i ispunjavaju zahtjeve budućnosti zahvaljujući odličnoj kompatibilnosti. Za visokokvalitetno, klimatski prihvatljivo svjetlo budućnosti koje smanjuje troškove energije i održavanja, kao i emisije CO2 i povećava koncentraciju i dobrobit zaposlenika. Uvjerite se sami.
Studija slučaja - budući uredski centar Garching 2022

VRHUNSKE REFERENCE

Ilustrativne primjere složenih projekata koje smo uspješno proveli sa svojim korisnicima možete pronaći na ledvance.hr/projects

INOVATIVNA RASVJETNA RJEŠENJA SADAŠNJOSTI I BUDUĆNOSTI

LEDVANCE-TPPS Ured budućnosti-VIVARES otvoreni ured ZIGBEE 2022-03

SUSTAV ZA UPRAVLJANJE RASVJETOM VIVARES ZIGBEE – BEŽIČAN, FLEKSIBILAN, EKONOMIČAN

Ured budućnosti ne treba podrazumijevati novu gradnju. Ako ne možete uvesti previše strukturnih promjena i/ili tražite fleksibilne rasporede u prostorijama, sustav VIVARES Zigbee idealno je rješenje za upravljanje rasvjetom. Na jednostavan način možete stvoriti optimalne uvjete rasvjete za bilo koju situaciju. Sustav je održiv i dugoročno smanjuje troškove. Sve potrebne komponente i dobar izbor kompatibilnih LED svjetiljki dostupni su na jednom mjestu: LEDVANCE.

LEDVANCE TPPS Ured budućnosti VIVARES otvoreni ured DALI 2022-03

SUSTAV UPRAVLJANJA RASVJETOM VIVARES DALI – REDEFINIRANI ŽIČANI INDUSTRIJSKI STANDARD

Jedna stvar više ne postoji u uredu budućnosti: individualna rješenja. Prostorije koje potiču suradnju i kreativnost sada stupaju u prvi plan. Svatko tko razmišlja u smjeru novog načina rada trebao bi odabrati sustav upravljanja rasvjetom (LMS) tvrtke LEDVANCE koji se odlikuje tehnologijom interneta stvari (IoT). Njegov naziv? VIVARES DALI. Sustav je tehnički usklađen do savršenstva i nosi certifikat DALI-2 te osigurava optimalne uvjete osvjetljenja – bilo kad i bilo gdje. Prikladan je za sva uredska rješenja gdje se upravljački vodovi mogu ožičiti i nudi odličnu stabilnost i kompatibilnost. Naravno, uključene su i LMS komponente i odgovarajuće LED svjetiljke.

LEDVANCE-TPPS Ured budućeg UVC pročišćavanja zraka Hönle 2022-03

DEZINFEKCIJA ZRAKA UV-C SVJETLOM – KRAJ VIRUSIMA U UREDIMA

Od početka pandemije bolesti COVID-19 pouzdana dezinfekcija zraka također je postala dio ureda budućnosti. Kako bi se smanjila količina virusa u zatvorenim prostorima, sustavi za dezinfekciju zraka UV-C svjetlom pružaju ključnu i najučinkovitiju uslugu – potpuno bez kemikalija i to tijekom radnog vremena. Ti suvremeni uređaji uvlače zrak, ubijaju mikroorganizme poput virusa i bakterija s pomoću UV-C svjetla i vraćaju pročišćeni zrak. Taj postupak jamči kontinuiranu i pouzdanu dezinfekciju zraka.

LEDVANCE-TPPS Ured budućnosti – Single Office Biolux HCL paneli i svjetiljke 2022-03

RASVJETA PRILAGOĐENA LJUDIMA – ZA VEĆU PRODUKTIVNOSTI I DOBROBIT

Rasvjetna rješenja za moderna radna okružja u uredima budućnosti trebaju biti osmišljena tako da potiču kreativno razmišljanje i visoku razinu koncentracije za radnim stolom, na računalima i u tvornicama. Rasvjeta prilagođena ljudima stavlja u prvi plan ljude i njihovu potrebu za prirodnim svjetlom. Fleksibilna, zdrava i učinkovita. Te stvari čine rad u uredu zabavnim.

LED traka Kategorija PERFORMANSE Ključ Visual White i RGBW

SUSTAV LED TRAKA – PRILAGOĐUJE SE VAŠIM ZAHTJEVIMA

Unesite veselje i svjetlo u ured budućnosti. Rasvjeta više ne predstavlja samo optimalne vizualne uvjete za produktivan rad. Potrebno je više od toga kako bi se stvorio ured u kojem se zaposlenici osjećaju dobro i radosno. Na primjer, potrebna je naglašena rasvjeta koja stvara dobar ugođaj. LED trake tvrtke LEDVANCE olakšavaju stvaranje učinkovite rasvjete koja dobro izgleda. Razni tonovi bijele povećavaju koncentraciju, a potpuni raspon boja stvara ugodnu svjetlost i atmosferu nakon posla.

LEDVANCE TPPS Office Jednokrevetni ured Smart Orbis Wall Swan 2022-03

SMART + – DA UPRAVLJANJE RASVJETOM RADI BAŠ ONO ŠTO VI KAŽETE

Nikad se više ne trebate ustati i hodati do prekidača za svjetlo – čak i kada ste na poslu u uredu budućnosti. Jednostavno upravljanje rasvjetom s pomoću glasa koje nudi Smart Home trebalo bi biti dostupno i za vašim radnim stolom. S pomoću sustava upravljanja SMART+ tvrtka LEDVANCE nudi savršeno rješenje za male urede, pametne pojedinačne urede i kućne urede, kao i za salone i kreativne prostore. Iskusite to sami. Rasvjeta tvrtke LEDVANCE sluša vaše naredbe.

Kompleks rasvjete zgrada

RENOVACIJA ZGRADE:

BOLJA RASVJETA I ŠTEDNJA ENERGIJE


Pogled na brojne urede pokazuje da su mnogi sustavi rasvjete zastarjeli i daleko od budućnosti. Renovacijom se na održiv način smanjuju potrošnja energije i troškovi, a ona donosi i znatno povećanje kvalitete osvjetljenja.

Tvrtka LEDVANCE brine se za izračune izrađene po mjeri i pruža prilagođeno rješenje za vaše zahtjeve za rasvjetu – sve na jednom mjestu.

Iskoristite naše usluge za svoje projekte i obratite nam se:

E-pošta: info.hr@ledvance.com
Telefon: 01/3032-000
Share page on social media