Profesionalni

EU DIREKTIVE 

Tijekom posljednjih godina EU potiče prelazak na održiva i energetski učinkovitija rješenja. Rasvjetna industrija radi na ovom velikom zaokretu prema povezanim, personaliziranim i sve učinkovitijim proizvodima.

U okviru provođenja ove uredbe promičemo učinkovite prakse za rasvjetu za dobrobit globalnog okruženja, ljudskog komfora te zdravlja i sigurnosti potrošača.

LEDVANCE već sada nudi širok raspon učinkovitih alternativa, a razvijamo i inovativne tehnologije rasvjete za poboljšanje vijeka trajanja proizvoda.

PREMA BUDUĆNOSTI UZ LEDVANCE

EU DIREKTIVE SLR/ELR I ROHS

Korak po korak Europska unija prelazi na učinkovitiju i klimatski prihvatljiviju rasvjetu. Cilj je EU-a ojačati kružnu ekonomiju i potrošačima pružiti jasne, transparentne i standardizirane informacije. 

Uredbe SLR i ELR (Jedinstvena uredba o rasvjeti / Uredba o označivanju energetske učinkovitosti) definiraju održivost rasvjetnih proizvoda i označivanje njihove energetske učinkovitosti. Uredbe su na snazi od prosinca 2019. godine te se postepeno provode.

Direktiva RoHS 2011/65/EU regulira upotrebu žive i drugih opasnih tvari. Nedavno je revidirana za stavljanje fluorescentnih cijevi i kompaktnih fluorescentnih žarulja na tržište u Europski ekonomski prostor.

Kao vaš pouzdan partner LEDVANCE će vas podržavati u provedbi i usklađivanju sa svim uredbama EU-a. Zahvaljujući tomu uvijek ćete ispunjavati zahtjeve svojih kupaca u okviru zakona. U nastavku pročitajte kratak pregled najvažnijih promjena i kako vam LEDVANCE može pomoći.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža