Profesionalni

DIALUX I RELUX

SOFTWARE ZA DIZAJN RASVJETE

LEDVANCE podržava DIALux i RELUX - globalno vodeće računalne aplikacije za profesionalno planiranje rasvjete. Ovdje pronađite najnovije informacije i preuzimanje programa.

DIALUX PLUGIN ZA LEDVANCE SVJETILJKE

DIALux pruža mogućnost odabira izvora svjetlosti u svjetiljci, kako bi zadovoljili zahtjeve vašeg projekta rasvjete.

Za instalaciju plu-ina na vašem računalu, molimo preuzmite .zip datoteku, raspakirajte je i pokrenite uključenu .exe datoteku.

DIALux plug-in pruža "Update" mogućnost: Pritiskom na “Update“, program će provjeriti dostupnost novih podatak i automatski osvježiti vašu bazu podataka.

O DIAL-U

DIAL je razvio DIALux, vodeći svjetski software za planiranje, proračun i vizualizaciju unutarnje i vanjske rasvjete. Ovaj alat za planiranje rasvjete ima zajednicu od više od 700.000 korisnika i dostupan je na 25 jezika. Svi važniji proizvođači svjetiljaka nude digitalne podatke o proizvodima za planiranje u DIALux-u. Software čini profesionalni dizajn rasvjete jednostavnijim i dostupnim svakome. Kao platforma i alat, spaja projektante i proizvođače širom svijeta.

Sve LEDVANCE svjetiljke dostupne su i u LUMsearch , drugom DIAL alatu za profesionalce. LUMsearch pomaže dizajnerima i planerima pri traženju i odabiru proizvoda, s idejom da listanje tiskanih kataloga i posjećivanje brojnih web stranica sada postaju suvišne aktivnosti. Proizvodi su detaljno opisani i korisnici mogu odmah uključiti proizvode DIALux partnera kao LEDVANCE u DIALux alat za planiranje i ostvariti kontakt s proizvođačima.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža