Profesionalni
Održivost

ODRŽIVOST

NAŠA MISIJA

Za LEDVANCE, održivost je fundamentalna komponenta poslovne etike i, uz druge stvari, ključna za naše strateške odluke. Koristimo gotovo neograničene mogućnosti svjetla kako bi zajedno sa svim sudionicima održivo poboljšali ljudsku kvalitetu života. Ovo je ključan dio naše korporativne odgovornosti.

LEDVANCE politika održivosti

LEDVANCE pridaje veliku važnost ispunjavanju globalnih izazova kao što su klimatske promjene i nedostatak sirovina. Smanjujemo potrošnju prirodnih sirovina, štedimo energiju prilikom proizvodnje i na taj način smanjujemo emisije. Mi recikliramo žarulje i druge materijale kako bi minimizirali otpad. Naša predanost širi se i na naše djelatnike i kupce. Preuzimamo odgovornost za naše djelatnike i lokacije i promoviramo održive aktivnosti unutar industrije rasvjete.

Pomažemo našim kupcima uštediti energiju i smanjiti njihov ekološki otisak. Interdisciplinarna tema održivosti direktno je povezana s upravom tvrtke kroz poziciju Chief Sustainability Officer.

UN Global Compact


LEDVANCE je ponosan što je jedan od potpisnika UN Global Compact i, zajedno s Ujedinjenim narodima, može oblikovati globalizaciju na socijalan i ekološki način. Predani smo ugradnji UN Global Compact-a i njegovih principa u strateške, kulturne i svakodnevne operacije naše tvrtke. Koa dio mreže od gotovo deset tisuća tvrtki, podržavamo UN Global Compact deset principa ljudskih prava, rada, okoliša i anti-korupcije.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža