Profesionalni
O tvrtki LEDVANCE

POWER THROUGH LIGHT

TKO SMO I ŠTO TO ZNAČI ZA NAŠE KORISNIKE

Kupci naših rasvjetnih sustava profitiraju od preobrazbe rasvjete u stvarnu uštedu uporabom inteligentnih energetskih rješenja i solarne tehnologije te stvaranjem unaprijeđenih radnih i životnih okruženja.

Predani smo cilju očuvanja okoliša, kojem doprinosimo smanjenjem emisija CO2 i otpada zahvaljujući uporabi održivih proizvoda, rješenja i procesa.

Naposljetku prenosimo snagu svjetlosti u ruke svojih zaposlenika i korisnika kako bismo doprinijeli boljoj kvaliteti života u očuvanom okolišu.

PRIČA O NAŠEM BRANDU

LEDVANCE se predstavio svijetu 2016. godine kao nasljedno poduzeće pionira rasvjete, tvrtke OSRAM. Kao novi brand s više od 100 godina iskustva ponosni smo na svoju izvrsnost u proizvodnji, inovacijski duh i strast prema rasvjeti. Otad smo razvili širok asortiman rasvjetnih tijela, osvojili nekoliko nagrada za rasvjetna rješenja po mjeri čovjeka (engl. human centric lighting, HCL) i postali jedan od predvodnika na globalnom tržištu rasvjete.

Danas, kad se svijet susreće s dosad neviđenim izazovima i preobrazbama, od životnih troškova i energetske krize do klimatske krize i uništavanja okoliša, priča tvrtke LEDVANCE također se mora prilagoditi i razvijati. Želimo ostati vjerni svojim korijenima kao industrijski inovatori i probijati se naprijed, pronalaziti domišljata rješenja za izazove s kojima se susreću naši kupci te širiti poslovanje i na druga područja.

Vođeni novom mišlju „Power Through Light” (snaga kroz svjetlo) želimo osnažiti svoje kupce da više no ikad do sad iskoriste snagu svjetlosti i kao rasvjetnog alata i kao izvora snage. Naša inteligentna energetska rješenja, solarna tehnologija i napredni rasvjetni sustavi za unaprijeđena radna i životna okruženja kupcima omogućuju da profitiraju od te preobrazbe, uz stvarnu uštedu na troškovima energije. Pritom smo predani cilju očuvanja okoliša, kojem doprinosimo smanjenjem emisija CO2 i otpada zahvaljujući uporabi održivih proizvoda, rješenja i procesa.

Živimo u doista izazovnom vremenu, no imamo priliku za poboljšanje kvalitete ljudskog života s pomoću pametnih i jednostavno snažnih proizvoda, kao i za očuvanje prirodnih resursa pronalaskom odgovarajućih rješenja u suradnji s kupcima. Imamo potrebnu hrabrost i iskustvo da bismo ubrzali pretvaranje svih tih prilika u stvarnost. Zato što je najvažnije budućim generacijama ostaviti svijet u kojem mogu živjeti uspješno i napredovati. To možemo ostvariti zajedno.

ARHITEKTURA NAŠEG BRANDA

SNAŽNE ROBNE MARKE ZA USPJEH NA RAZLIČITIM TRŽIŠTIMA

LEDVANCE je jedan od svjetskih predvodnika u rasvjetnoj industriji, a svoje poslovanje širi i u područje obnovljivih energetskih rješenja. Naš široki raspon proizvoda i rješenja predstavlja niz robnih marki u sklopu tvrtke LEDVANCE. Pod robnom markom LEDVANCE prodajemo širok asortiman proizvoda za stambene, komercijalne i industrijske primjene. U suradnji s tvrtkom OSRAM nudimo i velik izbor proizvoda robnih marki OSRAM i SYLVANIA. Uz to imamo i mnoštvo robnih marki za vlastite tehnologije i karakteristike, kao što je naš sustav za upravljanje rasvjetom VIVARES, infrastruktura za punjenje PHASE EV™ i naš sustav rasvjete po mjeri čovjeka BIOLUX.

NAŠE VRIJEDNOSTI

TEŽNJA PREMA IZVRSNOSTI

Ponosni smo na svoju snažnu organizaciju. Naši zaposlenici preuzimaju odgovornost i spremni su otići korak dalje da bi ispunili naša obećanja, vođeni jasnim ambicijama. Zato što dobro nije dovoljno dobro ako se može i bolje. Samo na taj način možemo postići održivi uspjeh.

POMICANJE GRANICA

Angažirani smo, agilni i odvažni. Skrećemo s utabanih puteva i proračunato riskiramo da bismo otkrili nove. Brzu promjenu u našoj gospodarskoj grani smatramo odličnom prilikom za nove proizvode, nova tržišta i novi način razmišljanja. Zbog toga potičemo lateralno razmišljanje i nagrađujemo inovativnost.

ZAJEDNIČKE POBJEDE

Imamo povjerenja jedni u druge. Osim toga, otvoreno i izravno komuniciramo s kolegama na različitim hijerarhijskim razinama, u različitim odjelima i segmentima. Slušamo, komentiramo i učimo jedni od drugih. Ponosni smo na timski rad i suradnju, kako unutar same tvrtke, tako i u odnosu s kupcima. Time stvaramo dugotrajne veze utemeljene na povjerenju.

Naš globalni otisak

Nakon izdvajanja iz tvrtke OSRAM 2016. tvrtka je sad u vlasništvu kineskog poduzeća za rasvjetu MLS Co., LTD. S uredima u više od 50 zemalja i poslovnim aktivnostima u više od 140 zemalja, LEDVANCE ima izvanredan pristup globalnom tržištu izgrađen na pouzdanim, dugogodišnjim odnosima s kupcima i razvijenoj distribucijskoj mreži. Zahvaljujući opsežnom poznavanju tržišta rasvjete, tehnologijama u trendu i u skladu sa stalno promjenjivim potrebama pružamo rješenja kao odgovor na specifične i individualne zahtjeve izravnih i neizravnih kupaca. Uz proizvode za rasvjetu, LEDVANCE nudi i vertikalno integrirana rješenja za obnovljivu energiju namijenjena za građevinski sektor. Odjel rasvjete i odjel obnovljive energije zajedno čine sveobuhvatni ekosustav za stambene, komercijalne i industrijske prostore.
Globalna tvrtka za rasvjetu
Dijeli stranicu putem društvenih mreža