Profesionalni
Rasvjeta za ugostiteljstvo

RASVJETA ZA UGOSTITELJSTVO

SVESTRANO I JEDINSTVENO KREIRANJE ATMOSFERE DOBRODOŠLICE SVJETLOM

Rasvjeta za ugostiteljstvo

Hotelska i ugostiteljska djelatnost oslanjaju se na privlačno svjetlo kao bitan element dizajna od prvog trenutka - od stvaranja atmosfere dobrodošlice. Inovativni koncepti osvjetljenja također mogu bitno doprinijeti u pružanju optimalnih radnih uvjeta vašem osoblju i smanjenju troškova energije: potencijal uštede često može iznositi i 30 posto.

Dobrobit nasuprot troškovima: hotelijeri i ugostiteljstvo sve se više oslanjaju na modernu LED tehnologiju kao sredstvo za stvaranje privlačne i ugodne atmosfere za goste i istovremeno smanjenje potrošnje energije. Dizajn interijera ugodne atmosfere, a ujedno i energetski učinkovit, sada je ostvariv s našim LED rasvjetnim rješenjima koja kombiniraju toplo, ambijentalno svjetlo s dugim vijekom trajanja i izuzetno niskim troškovima energije.

POGODNOSTI ZA KUPCA

Doživite udobnost
 
  • Svjetlost kao faktor dobrog raspoloženja za goste: skladna kombinacija opće i akcentne rasvjete
  • Multifunkcionalna rasvjeta za različite namjene: privatna atmosfera, rad, odmor
  • Prilagođeno korisniku: jednostavno rukovanje, regulabilnost

 

Ušteda energije, smanjenje troškova
 
  • Naše usluge: - energetski pregledi, proračuni i specifikacije rasvjete (ušteda energije do 90% u odnosu na halogene) - pružaju brzi povrat investicije i pomažu u ispunjavanju ciljeva uštede energije
  • Podrška u dobivanju energetskih certifikata

SRODNI PROIZVODI

ZANIMAJU VAS VEZANI SADRŽAJI?

Ugostiteljska djelatnost postaje sve zahtjevnija - ona mora kontinuirano ispunjavati više ciljeva i obavljati više poslova, a istovremeno biti individualna i jedinstvena za svoje goste.

Kontakt Realizirajmo projekte zajedno

Verena Rumpf

Share page on social media