Profesionalni
Država
Value serija

VALUE SERIJA

KVALITETA PO PRIHVATLJIVOJ CIJENI

Value serija

Projekti izvedeni LEDVANCE LED trakama Value serije impresioniraju dva puta – nude nevjerojatne performanse po pristupačnoj cijeni. Value serija pruža izvrsne argumente za impresioniranje kupca svjesnog najboljeg omjera kvalitete i cijene.

. Različite temperature boja od tople do hladno bijele pokrivaju široki raspon primjena. Širok spektar svjetlosnih paketa Value serije omogućuje korištenje ovih traka za ambijentalnu, indirektnu i opću rasvjetu. Vijek trajanja od 20.000 sati u kombinaciji s niskom cijenom čine ih ekstremno ekonomičnim za kućnu i polu-profesionalnu primjenu. Value serija će sasvim sigurno postati vrijedan proizvod u vašem poslovanju.

VALUE SERIJA - PREGLED PROIZVODA

DOBRO SVJETLO PO IZVRSNOJ CIJENI

S LEDVANCE LED trakama Value serije ne možete pogriješiti. Proizvodi iz ove serije kombiniraju visoku kvalitetu i performanse temeljene na potražnji. Širok izbor boja svjetla i svjetlosnih tokova pokriva ogromno područje primjena. Proizvodi su dostupni i u različitim IP zaštitama tako da pokrivaju veliku većinu potreba, i naravno nude impresivnu učinkovitost i pouzdanost. Value serija je također idealan izbor za standardne komercijalne primjene od ureda do ugostiteljstva, u unutarnjim i vanjskim prostorima.

AMBIJENTALNA RASVJETA

Ambijentalna rasvjeta

LEDVANCE Value serija dokazuje da dobro svjetlo ne mora uvijek biti skupo. Elegantna i efikasna ambijentalna rasvjeta stepenica postignuta je s LED trakom ugodne tople boje, a najboljeg odnosa kvalitete i cijene. LEDVANCE LED trake Value serije sa 3.000 K, 300 lm/m i IP00 su idealne za suptilnu i efektnu rasvjetu stepenica. Zaštićene profilom i difuznim pokrovom izvrsna su kombinacija za vođenje svjetlom kroz prostor.

INDIREKTNA RASVJETA

Indirektna rasvjeta

Za kuhinje, kućne barove ili za razne primjene kod ugradnje u namještaj LEDVANCE LED trake Value serije u neutralno bijeloj temperaturi boje od 4.000 K čine ih optimalno osvjetljenim te pružaju dovoljno svjetla za rad. LEDVANCE LED trake Value serije sa 4.000 K, 1.000 lm/m i IP65 mogu biti instalirane i blizu vode zahvaljujući svojoj visokoj IP zaštiti. Trake također mogu biti instalirane ispod ruba radne ploče kao svjetlo za stvaranje dodatnog ugođaja.

OPĆA RASVJETA

Opća rasvjeta

Value serija uključuje i LED trake visokog svjetlosnog toka i dnevno-bijele temperature boje od 6.500 K. To znači da ih možete koristiti i u manjim komercijalnim ili kućnim primjenama kao najisplativiji način isticanja arhitektonskih detalja i inovativno i učinkovito opće osvjetljenje. S LEDVANCE LED trakama Value serije u 6.500 K, 1.400 lm/m i IP00 te odgovarajućim profilima i pokrovima savršeno ste pripremljeni za perfektno osvjetljavanje i velikih prostora.

LED TRAKE VALUE CLASS RGB

LED Trake VALUE Class RGB

Od primarnih boja crvene, zelene i plave, LEDVANCE RGB LED trake proizvode široku paletu boja koje se mogu pojedinačno kontrolirati na atraktivan način. Uz pouzdanu kvalitetu i dobar omjer cijene i performansi, visoku ekonomičnost osigurava jednostavna ugradnja i kompatibilnost s profilima i poklopcima. To čini RGB LED trake idealnim za pružanje živopisnih naglasaka u privatnim prostorima ili malim komercijalnim i ugostiteljskim objektima. Jedna LED traka često je dovoljna za ove primjene. Zahvaljujući IP65 zaštiti, RGB LED trake također su prikladne za vanjsku upotrebu.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža