Profesionalni
Value serija

VALUE SERIJA

KVALITETA PO PRIHVATLJIVOJ CIJENI

Value serija

Nove LED trake serije Value društva LEDVANCE pomoći će vam da pridobijete više štedljivih kupaca nego ikada prije. Zato što kombiniraju dobar uzvrat boja za opće primjene, životni vijek od 30 000 sati i trogodišnje jamstvo uz niske troškove nabave, dobru učinkovitost i nisku razinu održavanja.

VALUE SERIJA - PREGLED PROIZVODA

DOBRO SVJETLO PO IZVRSNOJ CIJENI

Kao profesionalac za rasvjetu redovito dobivate poslove u kojima su troškovi kupnje odlučujući čimbenik. Sada možete mirne savjesti prodati dobru rasvjetu tim kupcima.
LED trake serije Value također mogu konkurirati kada je u pitanju fleksibilnost i jednostavnost montaže
zahvaljujući širokom rasponu temperatura boja, svjetlosnim tokovima, vrstama zaštite, prethodnom ožičenju s obje strane, dobro osmišljenom dizajnu sustava s pogonskim sklopovima kao i velikom izboru profila, poklopaca
i priključaka. Sve to čini seriju Value idealnim rješenjem u kući i oko kuće te za male komercijalne projekte u zatvorenom i na otvorenom.

AMBIJENTALNA RASVJETA

Ambijentalna rasvjeta

LEDVANCE Value serija dokazuje da dobro svjetlo ne mora uvijek biti skupo. Elegantna i efikasna ambijentalna rasvjeta stepenica postignuta je s LED trakom ugodne tople boje, a najboljeg odnosa kvalitete i cijene. LEDVANCE LED trake Value serije sa 3.000 K, 300 lm/m i IP00 su idealne za suptilnu i efektnu rasvjetu stepenica. Zaštićene profilom i difuznim pokrovom izvrsna su kombinacija za vođenje svjetlom kroz prostor.

INDIREKTNA RASVJETA

Indirektna rasvjeta

Za kuhinje, kućne barove ili za razne primjene kod ugradnje u namještaj LEDVANCE LED trake Value serije u neutralno bijeloj temperaturi boje od 4.000 K čine ih optimalno osvjetljenim te pružaju dovoljno svjetla za rad. LEDVANCE LED trake Value serije sa 4.000 K, 1.000 lm/m i IP65 mogu biti instalirane i blizu vode zahvaljujući svojoj visokoj IP zaštiti. Trake također mogu biti instalirane ispod ruba radne ploče kao svjetlo za stvaranje dodatnog ugođaja.

OPĆA RASVJETA

Opća rasvjeta

Value serija uključuje i LED trake visokog svjetlosnog toka i dnevno-bijele temperature boje od 6.500 K. To znači da ih možete koristiti i u manjim komercijalnim ili kućnim primjenama kao najisplativiji način isticanja arhitektonskih detalja i inovativno i učinkovito opće osvjetljenje. S LEDVANCE LED trakama Value serije u 6.500 K, 1.400 lm/m i IP00 te odgovarajućim profilima i pokrovima savršeno ste pripremljeni za perfektno osvjetljavanje i velikih prostora.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža