Profesionalni
Država
Superior serija

SUPERIOR SERIJA

BRILJANTAN IZGLED

Superior serija

Kada je svaki detalj važan, svjetlo mora u svakom pogledu biti superiorno. LEDVANCE LED trake Superior serije su impresivne u kvaliteti svjetla, energetskoj učinkovitosti i pouzdanosti. Iz tog su razloga idealne za ekskluzivne projekte kao i za sve ostale primjene gdje se traži vrhunsko osvjetljenje.

Za inspirativna rješenja ambijentalne rasvjete, indirektnu i opću rasvjetu, tu je paleta od tople do hladno-bijele boje svjetla, kao i široka ponuda različitih svjetlosnih paketa. LEDVANCE LED trake Superior serije su prvi izbor za prestižne projekte, luksuzne maloprodajne prostore te specijalnu industriju upravo zbog svog visokog faktora uzvrata te konzistencije boje. Serija Superior je upravo namijenjena najzahtjevnijim projektima u kojima su pouzdanost i efikasnost postavljeni kao primarni zahtjevi u kvaliteti i ne samo da udovoljavaju zahtjevnim sigurnosnim standardima neovisnih certifikacijskih kuća, nego imaju i ekstremno dugačak vijek trajanja – i do 60.000 sati. LEDVANCE iz tog razloga daje 5-godišnje jamstvo na svoje LED trake Superior serije.

SUPERIOR SERIJA - PREGLED PROIZVODA

LED TRAKE - VRHUNSKO IZDANJE

Postoje poslovi gdje je samo najbolje dovoljno dobro. Za takvu najzahtjevniju primjenu potrebno je odabrati LEDVANCE Superior seriju. Proizvodi iz ove ponude nude najvišu razinu trajnosti i pouzdanosti. Oni također impresioniraju u kvaliteti reprodukcije boja i homogenosti. Imate li specijalne zahtjeve u unutarnjoj ili vanjskoj primjeni? LEDVANCE Superior serija to rješava.

AMBIJENTALNA RASVJETA

Ambijentalna rasvjeta

Želite privući pažnju? Zahvaljujući njihovoj visokoj IP67 zaštiti, LED trake Superior serije mogu kreirati zapanjujuće rasvjetne scenarije, kao što je to vidljivo i na ovoj slici. Na bočnim stranama ovog vodenog zida, LEDVANCE LED traka Superior serije u 3.000 K, 500 lm/m i IP67 zaštite montirana je u široki LED profil. Pokrov profila osigurava dodatnu zaštitu od prskanja i poboljšava svjetlosni efekt u vodi.

INDIREKTNA RASVJETA

Indirektna rasvjeta

Briljantno dobar izgled: Izlog je najefektniji ako je indirektno osvjetljen neutralno-bijelom bojom svjetla reproduciranog putem LED trake Superior serije. Visoko kvalitetna luksuzna roba i dizajnerski proizvodi bolje će se prodavati ako su, kako i zaslužuju, vrhunski rasvijetljeni. Duž unutarnjeg zida LEDVANCE LED traka Superior serije sa 4.000 K, 800 lm/m , montirana u tanki profil s difuznim poklopcem, pruža savršeno homogenu rasvijetljenost.

OPĆA RASVJETA

Opća rasvjeta

Sjajno kao dan: Svojim visokim svjetlosnim tokom i temperaturom boje dnevnog svjetla od 6.500 K, LED trake Superior serije na stropovima i zidovima proizvodi na aktivnost poticajno osvjetljenje, kako za velike trgovačke centre tako i za industrijske prostore. LEDVANCE LED trake Superior serije sa 6.500 K, 2.000 lm/m i IP00 u kombinaciji s odgovarajućim driverima mogu kreirati dugačke svjetlosne linije za optimalnu rasvijetljenost. Njihova trajnost i minimalna potreba za održavanjem čine ih idealnim za visoke prostore.

LED TRAKE SUPERIOR CLASS TUNABLE WHITE

LED TRAKE SUPERIOR

U svakoj LED traci s prilagodljivom bijelom (TW) postoji mnogo boja bijelog svjetla. Kontroler omogućuje korisnicima dinamičko podešavanje temperature boje prema njihovim potrebama, od hladno bijele, aktivirajući 6.500 kelvina do toplo-bijelih, ugodnih 2.700 kelvina. To ne samo da povećava raspon primjena, već može pridonijeti i osobnoj dobrobiti. Izvrstan uzvrat boje preko CRI 90 i razne vrste zaštite za unutarnju i vanjsku rasvjetu (IP67) kao dodatne opcije.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža