Profesionalni

SJAJNI TALENTI

LED TRAKE DRUŠTVA LEDVANCE U RAZNIM PROJEKTIMA

Sustav LED traka društva LEDVANCE fascinantno je fleksibilno rješenje koje se uklapa u mnoge različite scenarije rasvjete i
služi kao opća, ugradbena i akcentna rasvjeta. Stvara elegantan ugođaj u gastronomskom i ugostiteljskom sektoru i pruža funkcionalnu, učinkovitu rasvjetu u uredima i sanitarnim čvorovima. A u trgovinama usmjerava pozornost kupaca i stvara želju. Zahvaljujući novom HCL kompletu prilagodljive bijele LED trake mogu čak simulirati prirodnu dnevnu svjetlost.

 

PREDVORJE


Predvorje služi kao službena posjetnica zgrade. LED trake dočekuju posjetitelje
svojim toplim svjetlom. Kombinacija izravne i neizravne rasvjete spaja
impozantnu atmosferu s visokom funkcionalnošću. Svjetlosne linije diskretno
naglašavaju arhitekturu i ističu staze za hodanje. COB LED trake
bez vidljivih LED točkica posebno su dojmljive na sjajnim površinama.


UREDI


Vizualna udobnost tijekom promjenjivih aktivnosti, individualni zahtjevi za rasvjetu i moderan dizajn – prilagodljive bijele LED trake izvode brojne zadatke u uredima. Integrirane u spuštene stropove, LED trake osvjetljavaju urede i radna mjesta bez
odsjaja. Njihova temperatura boje može se prilagoditi putem panela osjetljivog na dodir. A uz novi komplet TW KIT i BIOLUX HCL možete imati i rasvjetu prilagođenu ljudima.


STROPNA RASVJETA


Snažne LED trake kao stropna rasvjeta omogućuju vam osvjetljavanje prostorija bez odsjaja i u visokoj kvaliteti. Njihova topla temperatura boje doprinosi dojmu prostorije i pruža elegantan ugođaj. LED trake iznimno dobro nadopunjuju moderna rješenja za stropove.


RESTORANI/KANTINE

U gastronomiji je važna ugodna atmosfera. LED trake RGBW dodaju atmosferično svjetlucanje u različitim bojama i tako stvaraju privlačnu i modernu ambijentalnu rasvjetu.
Topla bijela boja svjetla stvara opću rasvjetu koja naglašava ljepotu – elegantno i otmjeno, ali i funkcionalno i učinkovito.


KAFIĆI


Za sve projekte koji trebaju dodatan dašak boje, malčice više sjaja i trunku više mašte tu su LED trake s RGB bojama. Različite boje svakom prostoru daju određenu privlačnost.
U kojem će svjetlu kava imati bolji okus?


TRGOVINE

Izazivanjem čiste emocije u izložbenom prostoru rasvjeta usmjerava pozornost kupaca, stvara želju i uprizoruje svjetove robnih maraka. Nije ni čudo što su LED trake u trgovinama toliko popularne.
Naglašavaju police, stavljaju proizvode u prvi plan i osvjetljavaju cijelu trgovinu
diskretnim, neizravnim svjetlom kao ugradbena rasvjeta.

 

BAROVI


Ovdje LED trake doista imaju priliku pokazati što mogu. Spektar se kreće od neizravne, ugodno tople osnovne rasvjete te isticanja šanka i ostalih elemenata interijera do ambijentalne rasvjete za prekrivanje svega ugodnim sjajem. One također uvijek kombiniraju visoku kvalitetu svjetla s izdržljivosti i učinkovitosti.

 

VANJSKE STEPENICE


Verzije LED traka sa stupnjem zaštite IP67, koje ulaze na velika vrata, također se ističu
na otvorenom. Svojim funkcionalnim, estetskim i učinkovitim svjetlom posebno poboljšavaju ulaze i stepenice. One ne stvaraju samo veći osjećaj sigurnosti već i pomažu u sprječavanju nezgoda.
A izgledaju dobro dok to rade.

 

HODNICI


Hodnici povezuju prostorije i različite dijelove zgrade. Prije svega, rasvjeta treba pružati
orijentaciju. LED trake ocrtavaju staze, ravnomjerno osvjetljavaju zidove i stvaraju pozitivan osjećaj tako da se ne osjećate kao da ste u tunelu.

 

SANITARNI ČVOROVI


U kupaonicama i zahodima dobra rasvjeta dočarava čistoću, higijenu i ugodnu atmosferu. LED trake s visokim stupnjem zaštite IP66 idealne su za vlažne prostorije; savršeno osvjetljavaju umivaonike i ogledala te zaokružuju njihov izgled i dojam svojim elegantnim dizajnom.

 

HOTELSKE SOBE


Bez obzira na to jeste li na poslovnom putu, idete li na odmor ili ste na romantičnoj večeri, osjećat ćete se kao kod kuće u hotelskim sobama koje osvjetljuju LED trake. Ako su pametno postavljene kao akcentna rasvjeta, topla, difuzna svjetlost LED traka stvara domaći ugođaj zbog čega ćete dugo pamtiti svoj boravak tamo.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža