Profesionalni
Država
Performance serija

PERFORMANCE SERIJA

ZA SVAKU PRIGODU

Performance serija

Kvalitetno svjetlo – kakvo i treba biti. LEDVANCE LED trake Performance serije daju vam točno ono što korisnik očekuje od svog zahtjeva za visoko-kvalitetnim proizvodom. Ovo rasvjetno rješenje odličan je izbor za otvorene urede, konferencijske dvorane, kafiće i mnoge druge primjene u izuzetno širokom rasponu.

Performance serija odlikuje se izuzetno širokom paletom proizvoda. Četiri temperature boja od 2.700 K do 6.500 K i različiti svjetlosni tokovi od 300 lm/m do 2.000 lm/m pokrivaju širok raspon primjena, od opuštajuće do visoko-aktivne, od ambijentalne do opće rasvjete. Činjenice ne lažu. U pogledu energetske učinkovitosti i trajnosti, zaštite i pouzdanosti, faktora uzvrata i konzistentnosti boja, Performance serija jednostavno ispunjava zahtjeve u svim područjima primjene. Uz trogodišnje jamstvo1 ove LED trake su savršen alat za vaše poslovanje.

PERFORMANCE SERIJA - PREGLED PROIZVODA

SVESTRANI IGRAČI U PROFESIONALNOJ LIGI

S LEDVANCE LED trakama Performance serije ne možete pogriješiti. Proizvodi iz ove serije kombiniraju visoku kvalitetu i performanse temeljene na potražnji. Širok izbor boja svjetla i svjetlosnih tokova pokriva ogromno područje primjena. Proizvodi su dostupni i u različitim IP zaštitama tako da pokrivaju veliku većinu potreba, i naravno nude impresivnu učinkovitost i pouzdanost. Performance serija je također idealan izbor za standardne komercijalne primjene od ureda do ugostiteljstva, u unutarnjim i vanjskim prostorima.

AMBIJENTALNA RASVJETA

Ambijentalna rasvjeta

Kreiranje elegantne i učinkovite rasvjete za mokre i vlažne prostore ne može biti lakše s LED trakama Performance serije. Naglašavanje rubova žardinjera sa IP66 trakom u toplo-bijeloj boji je samo jedna od mogućnosti. U kombinaciji s odgovarajućim profilom, LEDVANCE LED trake Performance serije u IP66 zaštiti i boji 2.700 K, 600 lm/m idealne su za ambijentalnu i akcentnu rasvjetu u vanjskim prostorima.

INDIREKTNA RASVJETA

Indirektna rasvjeta

Svjetlo kao izvor ideja. Ova soba u sobi koristi se kao “think tank” - indirektna rasvjeta neutralno bijele boje svijetli dovoljno i kao opća rasvjeta. Istovremeno je dekorativna i inspirativna. Sve to omogućuje upravo LEDVANCE LED traka Performance serije sa 4.000 K, 1.000 lm/m i IP00. Profili s difuznim pokrovima opremljeni odgovarajućim LED trakama stvaraju ugodnu radnu atmosferu.

OPĆA RASVJETA

Opća rasvjeta

LED Trake Performance serije izgledaju savršeno i kao opća rasvjeta u velikim „open-space“ uredima. Također osiguravaju visoki intenzitet svjetla, naglašavajući arhitektonske detalje stropova i zidova – idealne za poticajno dnevno svjetlo. No to nije sve. LEDVANCE LED trake Performance serije sa 6.500 K, 2.000 lm/m i IP00 prikladne su za učinkovitu rasvjetu radnih mjesta i doprinose boljem raspoloženju zaposlenika.

LED TRAKE PERFORMANCE CLASS RGBW

LED TRAKE PERFORMANCE CLASS RGBW

LEDVANCE RGBW LED trake savršeno su rješenje za sve primjene u kojima vam je uz RGB osvjetljenje potrebna određena boja bijelog svjetla. Ako područje primjene opremite samo jednom RGBW LED trakom, može se kontrolirati široka paleta boja ili prirodno bijelo svjetlo, ovisno o zahtjevima.

RGBW LED trake dostupne su u četiri različita bijela tona (2.700, 3.000, 4.000 i 6.500 kelvina) te također s IP66 zaštitom za vanjsku upotrebu.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža