Profesionalni
Performance serija

PERFORMANCE SERIJA

ZA SVAKU PRIGODU

Performance serija

Nova generacija LED traka serije Performance društva LEDVANCE idealno je rješenje za profesionalne primjene u zatvorenom i na otvorenom.
Zato što se mogu pohvaliti izvrsnim uzvratom boja i usklađenosti boja, velikim izborom temperatura boje, svjetlosnim tokovima i vrstama zaštite, životnim vijekom do 50 000 sati i petogodišnjim jamstvom.

PERFORMANCE SERIJA - PREGLED PROIZVODA

SVESTRANI IGRAČI U PROFESIONALNOJ LIGI

Ne možete promašiti s LED trakama serije Performance društva LEDVANCE. Mala udaljenost između LED žaruljica (144 LED žaruljice / m) u kombinaciji s kontroliranom strujom integriranog kruga pruža iznimno homogenu izlaznu snagu svjetla po cijeloj duljini trake. Kombinacija visoke učinkovitosti i niskih troškova održavanja jamči veliku
potencijalnu uštedu. A zahvaljujući prethodnom ožičenju s obje strane i dobro osmišljenom dizajnu sustava s pogonskim sklopovima, kao i opsežnom priboru koji obuhvaća profile, priključke i poklopce, montaža je također brza i jednostavna.
Serija Performance stoga je idealan izbor za profesionalne komercijalne primjene od ureda do ugostiteljstva, u zatvorenom i na otvorenom.

AMBIJENTALNA RASVJETA

Ambijentalna rasvjeta

Kreiranje elegantne i učinkovite rasvjete za mokre i vlažne prostore ne može biti lakše s LED trakama Performance serije. Naglašavanje rubova žardinjera sa IP66 trakom u toplo-bijeloj boji je samo jedna od mogućnosti. U kombinaciji s odgovarajućim profilom, LEDVANCE LED trake Performance serije u IP66 zaštiti i boji 2.700 K, 600 lm/m idealne su za ambijentalnu i akcentnu rasvjetu u vanjskim prostorima.

INDIREKTNA RASVJETA

Indirektna rasvjeta

Svjetlo kao izvor ideja. Ova soba u sobi koristi se kao “think tank” - indirektna rasvjeta neutralno bijele boje svijetli dovoljno i kao opća rasvjeta. Istovremeno je dekorativna i inspirativna. Sve to omogućuje upravo LEDVANCE LED traka Performance serije sa 4.000 K, 1.000 lm/m i IP00. Profili s difuznim pokrovima opremljeni odgovarajućim LED trakama stvaraju ugodnu radnu atmosferu.

OPĆA RASVJETA

Opća rasvjeta

LED Trake Performance serije izgledaju savršeno i kao opća rasvjeta u velikim „open-space“ uredima. Također osiguravaju visoki intenzitet svjetla, naglašavajući arhitektonske detalje stropova i zidova – idealne za poticajno dnevno svjetlo. No to nije sve. LEDVANCE LED trake Performance serije sa 6.500 K, 2.000 lm/m i IP00 prikladne su za učinkovitu rasvjetu radnih mjesta i doprinose boljem raspoloženju zaposlenika.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža