Profesionalni
Država

DINAMIČNE PODESIVO BIJELE, RGBW I RGB LED TRAKE

MNOGE OPCIJE ZA ŠIROKU RAZNOLIKU PRIMJENA

LED STRIPS SUPERIOR CLASS TUNABLE WHITE

U svakoj podesivoj bijeloj (TW) LED traci nalazi se mnogo bijelih svjetlosnih boja. Kontroler omogućuje korisnicima dinamičku prilagodbu temperature boje kako bi odgovarala njihovim potrebama, od hladnobijele, koja aktivira 6500 kelvina do toplo-bijele, ugodnih 2700 kelvina. To ne samo da povećava raspon primjena, već može pridonijeti i osobnoj dobrobiti. Izvrsna reprodukcija boja iznad CRI 90 i razne vrste zaštite za unutarnju i vanjsku rasvjetu (IP67) dodaju opcije.

LED STRIPS PERFORMANCE CLASS RGBW

LEDVANCE RGBW LED trake savršeno su rješenje za sve aplikacije gdje vam je potrebna i definirana bijela boja svjetla uz RGB rasvjetu. Ako opremite područje primjene samo jednom RGBW LED trakom, ovisno o zahtjevima može se kontrolirati ili širok raspon boja ili prirodno bijelo svjetlo. RGBW
LED trake su dostupne u četiri različite bijele tonove (2.700, 3.000, 4.000 i 6.500 kelvina) i također s IP66 ocjenom za vanjsku upotrebu.

LED STRIPS VALUE CLASS RGB

Od primarnih boja crvene, zelene i plave, LEDVANCE RGB LED trake proizvode širok raspon individualno kontroliranih boja s atraktivnom zasićenošću. Osim pouzdane kvalitete i dobrog omjera cijene i učinka, visoka ekonomičnost je osigurana jednostavnom ugradnjom i kompatibilnošću s profilima i poklopcima. To čini RGB LED trake idealnim za pružanje šarenih akcenta u privatnim prostorima ili malim komercijalnim i ugostiteljskim objektima. Jedna LED traka često je dovoljna za ove aplikacije. Zahvaljujući IP65 ocjeni, RGB LED trake su također prikladne za vanjsku upotrebu.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža