Profesionalni
Država
Portfelj svjetiljaka

PORTFOLIO SVJETILJAKA 2020/21

CIJELI PROGRAM NA JEDNOM MJESTU

Zanima vas naš cijeli portfelj LED svjetiljaka? Nudimo brojne moderne svjetiljke u 13 kategorija proizvoda. LED svjetiljke za gotovo svaku primjenu. Optimizirano za vaše svakodnevne projektne potrebe.

VIJESTI O PROIZVODIMA

Nova rješenja za uredsku rasvjetu

LEDVANCE Downlight UGR19
Sa svojim izvrsnim svjetlom bez bliještanja (UGR < 19) i treperenja (< 10%), novi Downlighti UGR19 su idealni izbor za poslovne zgrade, predvorja, hodnike, stepeništa i mnogo više. Kao izravna zamjena za svjetiljke s fluokompaktnim žaruljama, pružaju uštedu energije do 60%. Zahvaljujući integriranoj priključnoj kutiji i plug-in konektoru, jednostavne su za ugradnju i mogu biti ožičene bez potrebe za bilo kakvim alatom. Prolazno ožičenje je također moguće. IP54 zaštita (na strani prostorije) znači da su downlighti također odgovarajući za kupaonice, kuhinje i natkrivene vanjske prostore.

Ažurirana rješenja za uredsku rasvjetu

LEDVANCE Panel Performance
Još učinkovitije, još jednostavnije za montažu i još bolje svjetlo

S energetskom učinkovitošću do 120 lm/W, potpuno revidirani program Panel Performance donosi još veću uštedu energije. Njihovo svjetlo je također učinjeno ugodnijim. Optimizirana postojanost boja i izuzetno nisko treperenje stvaraju posebno ugodnu atmosferu u uredima ili konferencijskim sobama. Dugačak vijek trajanja do 60.000 sati je još jedan plus. Paneli se mogu montirati bez ikakvog alata zahvaljujući stezaljkama s tipkama. Uključena je priključna kutija za prolazno ožičenje. Naravno, postoje i verzije za integriranje u moderne sustave upravljanja rasvjetom. IoT-omogućene DALI verzije omogućuju inovativne usluge poput daljinskog održavanja i praćenja energije.

Nova rješenja za industrijsku i poljoprivrednu rasvjetu

LEDVANCE Damp Proof Special
Visokokvalitetno svjetlo za izazovna okruženja

Najnovija generacija svjetiljki LEDVANCE Damp Proof Special potpuno su zatvorene i testirane na otpornost na amonijak. Kao rezultat, pružaju posebno ujednačeno i pouzdano svjetlo ne samo u zauljenim, vlažnim ili prašnjavim industrijskim okruženjima, već i u poljoprivrednim primjenama. Montaža je vrlo jednostavna uz pomoć slobodno postavljenih stezaljki, unaprijed instaliranih provodničkih kabela i priključka na struju bez alata. Rotirajuća montaža omogućuje podešavanje svjetiljke u bilo kojem željenom smjeru.

 

Ažurirana rješenja za industrijsku rasvjetu

LEDVANCE High Bay
Vrhunska rješenja za visoke stropove

High Bay je savršena LED zamjena za reflektorske svjetiljke HQI high-bay od 250 W ili 400 W u industrijskim zgradama i skladištima. Najnovija generacija sada je još energetski učinkovitija, ima smanjeni bliještanje (UGR <25) i prikladna je za temperature do 50° C. Ovisno o visini ugradnje od 6 do 14 m, dostupne su različite izvedbe s različitim svjetlosnim tokovima i kutovima svjetla. Uključene su kuke i kablovi (duljine 1.500 mm). Nosači, reflektori i refraktori dostupni su zasebno.

Ažurirana rješenja za vanjsku rasvjetu

LEDVANCE Floodlights
Robusne performanse za industrijske zgrade na otvorenom i garaže

LEDVANCE Floodlight Upaljeno/Ugašeno
Robusnost, izdržljivost i svestranost ovih reflektora čine ih pogodnima za širok spektar industrijskih i vanjskih primjena. Najnovija generacija sada je još energetski učinkovitija (do 125 lm / W) i nudi širok raspon snage i temperature boja. Satinirani difuzor od kaljenog stakla osigurava sigurno, vrlo ujednačeno osvjetljenje s malim bliještanjem. Reflektori imaju montažni nosač s kutom od 30° i velikim rasponom rotacije.

LEDVANCE Floodlight Sensor / Floodlight Photocell
Floodlight Sensor i Floodlight Photocell imaju sve osobine naših standardnih reflektora. Floodlight Sensor je također opremljen optimiziranim IP65 senzorom dnevnog svjetla i pokreta. Opseg senzora pokreta, prag otkrivanja dnevnog svjetla i trajanje mogu se jednostavno konfigurirati. Floodlight Photocell ima integrirani senzor dnevnog svjetla za autonomni rad. Obje vrste također nude kontinuirani rad, s aktiviranjem na temelju posebnog načina uključivanja / isključivanja.

CJELOVIT PREGLED PROIZVODA

IZABERITE SVOJU OMILJENU KATEGORIJU

Sve svjetiljke odlikuje se jednostavnom ugradnjom, izvanrednim omjerom cijene i performansi te modernim dizajnom. Oni su u skladu sa svim važećim standardima i propisima i posjeduju sve relevantne certifikate i odobrenja (CE, CB, TÜV). LED svjetiljke opremljene su isključivo visokokvalitetnim LED modulima u najvišim razredima energetske učinkovitosti (A, A + i A ++).

Dijeli stranicu putem društvenih mreža