Profesionalni
Država
LEDVANCE svjetiljke

LOŠA RASVJETA VAS LJUTI?

BOLJE PRIJEĐITE NA LEDVANCE SVJETILJKE

Nove LED svjetiljke 2019/20

Više svjetla. Više inovacija. Više mogućnosti.

Jednostavno instaliranje, funkcionalne svjetiljke u pouzdane kvalitete i po optimalnoj cijeni/učinkovitosti - mi znamo vaše dnevne potrebe i želje kao rasvjetni profesionalci. Naš cilj: Mi činimo vaš svakodnevni posao jednostavnim i uspješnijim s našim opsežnim LED asortimanom svjetiljaka.

Svježi proizvodni noviteti

i nove mogućnosti proizvoda

Mi predstavljamo i širimo asortiman sa širokim rasponom primjena pokrivajući sve od industrije, poslovnih zgrada do trgovina i hotela. Novi Floodlight Performance asortiman , npr. nudi tri različita svjetlosno distribucijska modela za optimalno osvjetljenje. Novi TruSYS Performance sistem omogućuje ciljane kuteve i optimalno osvjetljenje skladišta i industrijskih hala. Regulabilni Tracklight Spot Zoom s ručno podesivom optičkom lećom je svestrana reflektorska svjetiljka za različite primjene u trgovinama. I Panel Direct/Indirect s idealnom mješavinom direktnog i indirektnog svjetla, čini svaki ured ugodnijim mjestom za rad.

Vaš pouzdani partner

na tržištu rasvjete

Naše LED svjetiljke su impresivne zbog njihovog jednostavnog postavljanja, visoke energetske učinkovitosti i visoke kvalitete svjetla - po dobroj cijeni/učinkovitosti i jamstvom do 5 godina. To je dopunjeno uslugom prema vašim potrebama. Imamo globalnog dobavljača i prodajnu mrežu, te vas možemo podržavati gdje god bili. Svi su podaci o proizvodima dostupni i na web-u. Možemo vam pomoći u planiranju vašeg rasvjetnog sustava - od početne konzultacije do tehničke potpore.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža