Profesionalni

OSRAM SUBSTITUBE T5 UNIVERSAL

"SVE U JEDNOM" ZAMJENSKO RJEŠENJE

OSRAM SubstiTube T5 Universal

OSRAM SubstiTube T5 Universal je prva takva LED cijev na tržištu i provjereno je "sve u jednom" energetski učinkovito rješenje. Dolazi u dvije različite varijante, SubstiTube T5 Universal High Output (HO) i High Efficiency (HE), kao zamjena za tradicionalne T5 fluorescentne cijevi mogućnošću uporabe i s ECG-om i s pogonom direktno na mrežni napon. Varijanta HO dolazi s visokim svjetlosnim tokom do 5,600 lm za primjenu u proizvodnim i skladišnim halama i visokim stropovima, dok je HE varijanta fokusirana na niskoenergetske primjene s visokom učinkovitošću do 156 lm/W.

Kompletan portfelj proizvodi se u staklenoj tehnologiji, koja izbjegava mogućnost savijanja i pruža tradicionalan izgled. Zahvaljujući zaštitom sloju koji štiti od rasipanja stakla SubstiTube T5 Universal se može koristiti u industriji proizvodnje hrane i ostalim osjetljivim prostorima.

Proizvodne hale

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

  • Pogon na ECG i direktan priključak na mrežni napon (za detalje vidjeti ECG compatibility )
  • SubstiTUBE T5 HO UN: Ekstremno visok svjetlosni tok, do 5,600 lm, idealna za primjenu u proizvodnim i skladišnim halama i visokim stropovima
  • SubstiTUBE T5 HO UN: Izvrsna ekonomska efikasnost zahvaljujući ekstremno visokoj svjetlosnoj učinkovitosti do 156 lm/W
  • Zaštitni sloj koji štiti od rasipanja omogućuje uporabu u industriji proizvodnje hrane i ostalim osjetljivim prostorima.
  • Niski troškovi održavanja zahvaljujući ekstremno dugom vijeku trajanja, do 60,000 sati
  • Nema savijanja zahvaljujući staklenoj tehnologiji
Dijeli stranicu putem društvenih mreža