Profesionalni
Država
LED cijevi Online specijal 2019/20

LED cijevi Online specijal 2019/20

Ogroman izbor, prave inovacije

LEDVANCE portfelj LED žarulja za 2019 obuhvaća još širi izbor OSRAM SubstiTUBE LED cijevi visokih performansi i izdržljivosti – uključujući i određene tipove cijevi sa životnim vijekom do 60,000 sati i u potpuno staklenoj tehnologiji, koje se mogu koristiti u industriji proizvodnje hrane te u ostalim zahtjevnim primjenama, zahvaljujući specijalnom zaštitnom sloju protiv rasipanja stakla u slučaju mehaničkog oštećenja.

OSRAM SubstiTUBE T8 i T5 Universal LED cijevi su "sve u jednom" rješenja i to u pravom smislu te riječi. One mogu raditi na ECG i direktno na mrežni napon, a T8 čak i na CCG, i pogodne su za niz različitih primjena zahvaljujući širokoj paleti različitih tipova. OSRAM SubstiTube T8 Motion Sensor imaju integriran mikrovalni senzor koji je pogodan i za primjenu u zatvorenim svjetiljkama. U kombinaciji s novom generacijom Connected sensora iz LEDVANCE-a, u ovoj drugoj generaciji OSRAM SubstiTUBE T8 Connected serije, podržavamo profesionalni bežični sustav upravljanja rasvjetom putem Zigbee 3.0 otvorenog bežičnog standarda. OSRAM SubstiTUBE T8 EM odlikuje se ekstra-visokom učinkovitošću do 165 lm/W i "tandem" funkcijom za sve 600 mm cijevi. Specijalno prilagođena spektralna distribucija svjetla (boja i CRI) čini OSRAM SubstiTUBE T8 FOOD EM posebno prikladnom za prezentaciju hrane. OSRAM SubstiTUBE T8 U-Shape EM je nova LED alternativa za klasičnu T8 fluocijev U oblika u svim primjenama. SubstiTUBE T9 nudi direktnu i sigurnu zamjenu za tradicionalnu 22 W i 32 W T9 okruglu fluorescentnu cijev.

OSRAM SubstiTUBE: najpopularnije prednosti iz naše ponude za vaše rasvjetne projekte

Intenzivna svjetlost, singularna tehnologija: nove LED cijevi OSRAM SubstiTUBE u mnogo čemu postižu bolje rezultate od konvencionalnih T8, T5 i T9 fluorescentnih cijevi.

Uključi i radi

Princip "Uključi i radi"

  • brza, jednostavna i sigurna zamjena žarulja bez ponovnog povezivanja žica

Radni vijek

Radni vijek

  • do 60.000 sati

Učinkovitost

Učinkovitost

  • razina iskoristivosti do 165 lm/W

Uključivanje žarulje

Uključivanje žarulje

  • trenutno 100-postotno svjetlo bez treptanja, idealno za korištenje uz senzore

Ušteda energije

Ušteda energije

  • Do 50% u usporedbi s fluorescentnim cijevima
  • SubstiTUBE T8 Motion Sensor do 90%

Sprječavanje rasprsnuća

Sprječavanje rasprsnuća

  • Staklena cijev sa zaštitom protiv rasipanja stakla
  • SubstiTube T8 Motion Sensor, SubstiTUBE T8 Universal Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 Food EM, SubstiTUBE T5 Universal

Ekonomičnost

Ekonomičnost

  • troškove zamjene možete povratiti u samo četiri mjeseca

Potpuno staklena

Potpuno staklena

  • Cijela linija, uz izuzetak SubstiTUBE T8 U-Shape i SubstiTUBE T9, dostupna u potpuno staklenoj izvedbi

Koja mi tehnologija odgovara?

Niste sigurni koja vam je tehnologija žarulja (EM ili HF žarulje) potrebna za svjetiljku? Uz pomoć naših savjeta to možete saznati na dva načina.

SubstiTUBE Grafika

Provjera postojanja startera

Provjerite sadrži li svjetiljka u kojoj želite koristiti novu žarulju starter. Ako sadrži, potrebna vam je žarulja SubstiTUBE Advanced T8 EM ili Value T8 EM za funkcioniranje uz magnetsku prigušnicu. Ako ne sadrži, koristite HF varijantu kompatibilnu s elektroničkom prigušnicom.

Provjera pomoću kamere

Ako je funkcionalna T8 fluorescentna žarulja još umetnuta u svjetiljku, pogledajte je pomoću digitalne kamere (npr. pametnim telefonom ili tabletom). Ako svjetlo treperi, potrebna vam je žarulja SubstiTUBE Advanced T8 EM ili Value T8 EM za funkcioniranje uz magnetsku prigušnicu. Ako ne sadrži, koristite HF varijantu kompatibilnu s elektroničkom prigušnicom.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža