Profesionalni
Država
LED Žarulja

LOŠE SVJETLO VAS ŠOKIRA?

MI IMAMO RJEŠENJE.

LED žarulje online specijal 2019/20

Više inovacija. Veći izbor. Bolji dizajn.

Vrhunska rasvjeta za pametna rasvjetna rješenja.Neka vas nadahnu sofisticirani proizvodi za profesionalne korisnike rasvjete.

LED cijev SubstiTUBE T8 Motion Sensor EM osigurava uštedu energije i troškova zahvaljujući integriranom senzoru dok SubstiTUBE T5 Universal impresionira kao univerzalno rješenje visokih performansi. Nudimo idealnu LED zamjenu za konvencionalne fluokompaktne žarulje s našim širokim OSRAM DULUX LED portfeljom. Vintage Edition 1906 sa svojim eklektičnim dizajnom kreira nezaboravnu atmosferu i uz novi model zadimljenog stakla. LEDVANCE također nudi dodatne učinkovite LED alternative za industrijski sektor s OSRAM HQI LED HIGHBAY. Sa SPECIAL T SLIM 60, prelazak na LED je još lakši i za HALOLUX Ceram žarulje s B15d podnožjem.

LEDVANCE vam kao rasvjetni profesionalac nudi jedan od najvećih portfelja rasvjete. I za skoro svaki zahtjev odgovarajuće rješenje - koristite ovu prednost za svoje projekte!

LED svjetiljke s klasičnim žaruljama

LED žarulje klasičnog oblika.

Spoj klasike i visoke tehnologije.

LED žarulje klasičnog oblika.
LED žarulje klasičnog oblika.

LEDVANCE nudi široki i opsežan portfelj LED žarulja s izgledom & osjetom kao tradicionalne i halogene žarulje - u obje matirane i bistre staklene verzije. Od CLASSIC A, B i P do GLOBE i Edison s inovativnom filament tehnologijom u klasičnom dizajnu standardne žarulje - naš LED CLASSIC asortiman ne ostavlja niti jednu želju neispunjenom. Sve žarulje impresioniraju u učinkovitosti, izradi i kvaliteti.

Novo u našem portfelju: Nakon fokusiranja na proširenje brojnog portfelja visokih snaga u prošloj sezoni svjetla, ove godine naglašavamo dodatno proširenje potpuno staklenog portfelja. To je glavni korak jer to donosi izvorni i visoko kvalitetni izgled i osjet dobre stare žarulje na LED tržište.

Dopuna odličnog dizajna: Popularne Vintage Edition 1906 LED žarulje sada su također dostupne u dekorativnom zadimljenom staklu. Retro LED žarulje imaju izrazito toplu 1800K boju svjetla i inovativni spiralni filament.

LED reflektorske žarulje

LED reflektorske žarulje tvrtke LEDVANCE

Izuzetno impresivne

LED reflektorske žarulje
LED reflektorske žarulje

Zadnja generacija naših LED reflektorskih žarulja je idealna za zamjenu halogenih žarulja bez problema - posebno vizualni izgled staklenih spot žarulja.

Novo u našem portfelju: Puno se toga dogodilo s našim reflektorskim žaruljama. Najvažnije u sezoni svjetla: Novi PAR16 s CRI97, 575 lumena i tri boje svjetla - sada također dostupan kao 80W zamjena. Visoko kvalitetna LED žarulja idealna je za osvjetljavanje trgovina. Dodatno, PAR 16 50 36 ° / 120 ° 350lm u 2700K je sada dostupna po prvi put s E14 podnožjem - kao regulabilna i ne regulabilna verzija.

Sve reflektorske žarulje sada su izrađene potpuno staklene, osim za GX53 i AR111. U vezi proizvodnje i kvalitete: Približno 80% svih reflektorskih žarulja je proizvedeno u Njemačkoj. Uvjerite se u učinkovitost i odnos cijene i kvalitete.

LED cijevi

Potpuno nove LED cijevi tvrtke LEDVANCE

Ispred svog vremena

LED cijevi
LED cijevi

Zadnja generacija LED cijevi 2019/2020 uključuje još širi izbor visokih performansi i izdržljivih proizvoda.

Novo u našem portfelju: U segmentu LED cijevi s visokim rastom prodaje, predstavljamo neke inovacije ove godine. Najvažnije: Novi T8 senzor pokreta. Sadrži ugrađeni senzor pokreta koji radi putem mikro valova. To omogućuje da senzor radi bez problema i u zatvorenim svjetiljkama.

Također novo u portfelju LED cijevi su T5 UN, od sada za ECG i mrežni napon i nove T8 UN i Value T8 UN. Popularni T8 Connected je sada također dostupan u drugoj generaciji s novim senzorskim mogućnostima. Novo pakiranje LED cijevi je dopunjeno uputama o novom T8 U-obliku i T8 Food.

LED žarulje s inovativnim posebnim značajkama

LED žarulje s inovativnim posebnim značajkama

Pružaju mnogo više od same rasvjete

LED žarulje s inovativnim posebnim značajkama
LED žarulje s posebnim značajkama

LED žarulje s posebnim mogućnostima - pametna rješenja za impresioniranje kupaca!

Novo u našem portfelju: Novo ime, veća funkcionalnost, ista kvaliteta: Popularni PARATHOM DUO CLICK DIM se zove THREE STEP DIM od ove sezone nadalje. Osim samo dva nivoa svjetlosti, nova LED žarulja sada nudi tri nivoa s klikom na prekidaču. Možete jednostavno prijeći sa 15 %, 45 % i 100 % svjetlosti koristeći standardni prekidač.

Uzbudljive GLOWdim, Daylight Sensor i Active & Relax žarulje ostaju u programu.

LED žarulje za posebna područja primjene

LED žarulje za posebna područja primjene

Različiti zadaci

LED žarulje za posebna područja primjene
LED žarulje za posebna područja primjene

LEDVANCE nudi odgovarajuće proizvode koji također ispunjavaju posebne zahtjeve za područja posebne primjene – i u većini mogućih oblika i verzijama podnožja. Sve žarulje imaju jednu stvar zajedničku: inovativna LED tehnologija, ušteda energije i izvrsna učinkovitost.

Novo u našem portfelju: Ima više novosti o specijalnim žaruljama. Najvažnije u ovoj sezoni svjetla: Novi HQI LED Highbay s 95 / 140W - idealna 250W / 400W zamjena za HQI žarulje s CCG / mrežni napon bez promjene ožičenja. Isto novo u Pro verziji od HQL LED s 2000 lm.

Potpuno novo u Circolux-u, izvrsna halogena zamjena za visoki svjetlosni tok, primjene u velikim i ovjesnim svjetiljkama. Također novo u portfelju: Special T SLIM 60 kao jednostavna zamjena halogenih žarulja, što može biti korišteno posebno u više malih dizajnerskih svjetiljaka zahvaljujući njezinom kompaktnom dizajnu. Zadnje također novo u asortimanu: DULUX L55 LED i nove regulabilne verzije, kao i nove kompaktne verzije proizvoda PIN G9, GY6.35, G4.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža