Privatni

SAVJETI ZA PAMETNU VANJSKU LED RASVJETU

OKO VAŠE KUĆE & U VRTU

Dobro osmišljeni plan rasvjete vašeg vrta i okućnice je važan zbog više razloga. S hladno bijelim svjetlom osigurajte sigurnost oko svoje kuće, dok će toplo svjetlo stvoriti ugodno raspoloženje u vrtu- na primjer za vrijeme druženja ili obiteljskog okupljanja. To zahtijeva dobar plan rasvjete. Sa ili bez ukrasa, klasično ili moderno: vaš dom, vaš vrt, vaš stil. Uz posljednju LED tehnologiju možete se oprostiti s velikim računima za struju!

PREGLED VAŠEG LED

PLANA RASVJETE:

Vanjska rasvjeta
  • LED vanjske zidne svjetiljke su dostupne kao direktna ili indirektna rasvjeta. Svjetiljke postavljene na zid ili nadstrešnicu neće osvijetliti samo terasu nego su odlične i za rasvjetu ulaza i prilaza. Svjetiljka opremljena s dvije glave svjetlom vanjska rasvjeta će istaknuti ljepotu vašeg doma. A zahvaljujući pomičnim glavama možete usmjeriti svjetlo na različite strane.
  • LED rasvjeta za osvjetljenje puteva i stazica je dostupna u obliku fenjera, stupića ili podnih svjetiljki. Da vam osvijetli put i vodi vas stazicom. Okružite svoju terasu s LED štedljivom rasvjetom.
  • LED svjetlosni lanci idealan su način da pokažete svoju kreativnost u vrtu. Vanjska svjetla ne samo da ističu ljepote u vašem vrtu nego i zrače ugodnim sjajem.
  • LED reflektori imaju veliku svjetlosnu snagu i optimalnu distribuciju svjetla. Na primjer,idealna primjena je za osvjetljenje garaže.
  • S prenosivim LED vanjskim svjetlima ne ovisite o struji. Stoga u trenu možete osvijetliti tamne kuteve kuće i vrta. Odaberite između vanjskih svjetala koja se napajaju baterijama ili su opremljena solarnom tehnologijom.

JEDNOSTAVAN POPIS ZA VANJSKU RASVJETU – ŠTO SLUŽI ČEMU?

 

Pronađite pravo svjetlo za svako područje:

Vanjska zidna rasvjeta Rasvjeta puteva i staza Svjetlosni lanci Reflektori Mobilna vanjska rasvjeta
Sigurnost & usmjeravanje
Isticanje
Naglašavanje

ŽIVI I ZDRAVI:

PAMETNA VANJSKA LED RASVJETA ZA VAŠ DOM

Za ljepšu atmosferu zimi, druženja u vrtu i veću sigurnost: impresionirajte ne samo vaše goste nego i susjede! Pametna LED vanjska rasvjeta se može regulirati, moguće je mijenjati boju svjetla od toplo bijele do rasvjete u boji(RGBW), i to putem aplikacije ili glasovnom naredbom, nalazili se u kući ili vrtu.

Dobro osmišljena vanjska rasvjeta posebno je važna i za sigurnost vaše obitelji. Kao odgovoran vlasnik kuće, trebali biste ukloniti sve moguće izvore opasnosti, uključujući opasnosti od spoticanja na svom posjedu. Pametno rješenje je vanjska rasvjeta sa senzorima dnevnog svjetla i detektorima pokreta.

Još jedan važan aspekt pametne vanjske rasvjete: zaštita od lopova. Jedno je sigurno: lopovi ne vole svjetlo. S pametnim Smart Home rješenjima zaštitite svoj dom i vrt koristeći najnovije tehnologije i istovremeno uštedite električnu energiju.

Vanjska rasvjeta

JASNO I PRECIZNO

ODGOVORI NA VAŠA PITANJA

1. Koju temepraturu boje odabrati za vanjsku rasvjetu?

Toplo bijela vanjska rasvjeta temperature boje do 3,300 Kelvina pruža ugodno svjetlo- taman za rasvjetu vrta. Za više svjetla i veću sigurnost potrebno je za ulaze i prilaze koristiti neutralno bijelo svjetlo između 3,300 i 5,300 Kelvina.

2. Koliko bi trebala biti jaka moja vanjska rasvjeta?

400 do 600 lumena je dovoljno za ugodnu vanjsku rasvjetu. Za bolju vanjsku spot rasvjetu odlučite se za svjetiljku koja daje više od 1,000 lumena.

3. Koje žarulje su pogodne za uporabu u vanjskoj rasvjeti?

LED žarulje se preporučuju za uporabu u vanjskoj rasvjeti. Imaju dug životni vijek i štede električnu energiju.

4. Što trebam znati o IP zaštiti?

Vanjska svjetla trebala bi biti barem IP44. Ako su svjetla izložena jakom mlazu vode, poput prskalica za travnjak, potreban je najmanje IP65.

SJEDNITE I OPUSTITE SE:

LED VANJSKA RASVJETA ZA OPUŠTENE VEČERI

Vanjska rasvjeta

U blagim ljetnim večerima sumrak okuplja prijatelje u ugodnoj atmosferi. Bilo bi savršeno produljiti večer na terasi ugodnim svjetlom i uživati u vašem vrtu koji je obasjan uskrasnim svjetlom. Ostvarite svoj plan slijedeći ove savjete:

  • S pojedinačnim spot svjetiljkama dekorativno osvijetlite detalje u svom vrtu. Na primjer, zelenim svjetlom osvijetlite i istaknite biljke u vrtu. Neka blagdanski osjećaj potraje!
  • Fenjerima i vanjskim zidnim svjetlima unesite sklad i harmoniju u vaš vrt.
  • S regulabilnom rasvjetom dodajte još svjetla po potrebi npr dok se peče roštilj i jede.
  • Uz pomoć indirektne rasvjete u obliku LED traka i spot svjetiljki neka vaše mjesto za odmor u vrtu bude još ugodnije.
  • S modernim podnim svjetiljkama stvorite još bolju atmosferu i popravite raspoloženje.


Bilo da je vanjska rasvjeta u antracitnoj, bijeloj, sivoj ili vašoj omiljenoj boji, napravite svoj plan vanjske rasvjete i opremite svoj dom i vrt s energetski štedljivom vanjskom rasvjetom!

Dijeli stranicu putem društvenih mreža