Privatni
Country

OSTANITE PAMETNI

UVIJEK U TOKU UZ RJEŠENJA SMART+ TVRTKE LEDVANCE

SMART+

Pametne telefone i pametne televizore uzimamo zdravo za gotovo, a sada se to počinje događati i s pametnom rasvjetom. U samo nekoliko godina pretvorila se iz igračke za nekolicinu trendsetera u standardnu značajku modernih domova i ureda. LEDVANCE SMART+ nudi vam savršene proizvode za sve prostorije ili okružja, koji su tehnološki napredni, privlačno oblikovani i vrlo jednostavni za ugradnju. SMART+ vam omogućuje pametniji život u kuhinjama, kupaonicama, dnevnim boravcima, spavaćim sobama, pa čak i u vrtu.

 • inovativni proizvodi za velik izbor primjena i lokacija 
 • odabir mogućnosti upravljanja: standardni prekidač za svjetlo, daljinski upravljač s tehnologijom Wi-Fi, aplikacija na pametnom telefonu ili pametni zvučnik
 • brza i jednostavna ugradnja za koju nije potrebno tehničko znanje
 • rasvjeta u skladu s raspoloženjem
 • rasvjeta koja se prilagođava potrebama i situacijama (npr. jarko hladno bijelo svjetlo za brijanje ili šminkanje ili toplo prigušeno svjetlo za opuštajuću kupku)
 • visoka razina sigurnosti uz daljinsko upravljanje svjetlima za simuliranje vaše prisutnosti (samo proizvodi s tehnologijom Wi-Fi), a također se može kombinirati uz svjetla s kamerom i alarmnim sustavima

TRI TEHNOLOGIJE, BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

IZBOR JE VAŠ

SMART+

Prije nego što svoj dom pretvorite u raj pametne rasvjete, trebate odabrati jednu od naših triju tehnologija: Wi-Fi, Bluetooth ili Zigbee. Svaka ima svoje prednosti. Koja vam od njih najviše odgovara ovisi, primjerice, o trenutačnim okolnostima u vašoj kući ili stanu i o tome što namjeravate sa svojom rasvjetom u budućnosti. Naravno, ništa vas ne sprječava da odaberete različitu tehnologiju u svakoj prostoriji, no općenito je najbolje imati ujednačen sustav.

Prednosti tehnologije Wi-Fi

 • idealno ako u svom domu već imate internetski usmjerivač i ako želite upravljati svojom rasvjetom čak i kada niste kod kuće (npr. radi tjeranja uljeza dok ste na godišnjem odmoru ili ako ste zaboravili ugasiti svjetla)
 • jednostavna i praktična integracija u kućnu mrežu 
 • nije potreban dodatan pristupnik za upravljanje
 • dokazana tehnologija visoke učinkovitosti

Prednosti tehnologije Bluetooth

 • idealno ako želite integrirati sve više pametnih proizvoda u svoju mrežu (uz Bluetooth Mesh gotovo ne postoje granice jer svaki dodatan proizvod povećava domet i mogućnosti upravljanja)
 • brza i laka ugradnja (nije potrebno tehničko znanje)
 • golem izbor proizvoda (uključujući proizvode partnerskih tvrtki)
 • nije potreban dodatan pristupnik

Prednosti tehnologije Zigbee

 • savršeno ako ste već odabrali Zigbee i imate pristupnik za tehnologiju Zigbee u svom domu
 • jednostavna integracija proizvoda bez promjene tehnologije
 • fleksibilno proširivanje zahvaljujući isprepletenoj mreži (također za druge uređaje pametnog doma)
SMART+

POSTOJI NEVJEROJATAN SVIJET IZMEĐU PALJENJA I GAŠENJA

OTKRIJTE NOVI ŽIVOTNI STIL UZ LEDVANCE SMART+

Svjetlo je mnogo više od upaljenog ili ugašenog i jarkog ili tamnog. Pametna rasvjeta LEDVANCE SMART+ omogućuje vam da doživite svoj dom na potpuno nov način – doslovce će bacati novo svjetlo. Možete stvoriti ozračje različitim rasvjetnim ugođajima. Pametno upravljanje iznimno je zabavno i krije toliko čarolije. Usto je, naravno, i praktično. Upravljanje rasvjetom glasovnim naredbama ili aplikacijom, osim što je dojmljivo, također pruža veću sigurnost i omogućava obasjavanje točno onih mjesta koja želite naglasiti.

SMART+ za dodatno uživanje
Trebate se našminkati? Reflektor uključen! Vrijeme je za maženje? Pametno prigušivanje! Udubili ste se u knjigu? Neka bude svjetlost! Uz SMART+ možete prilagoditi jakost svjetla, odabrati među 16 milijuna čudesnih boja i stvoriti najbolju rasvjetu za svaku situaciju.

SMART+ za dodatnu udobnost
O takvoj ste udobnosti dugo sanjali. Daljinskim upravljačem, pritiskom prsta ili glasovnom naredbom možete upravljati svjetlima u čitavoj kući bez ustajanja s kauča.

SMART+ za dodatnu sigurnost
Upalite svjetla u kući na pametnom telefonu dok ste na godišnjem odmoru kako bi izgledalo kao da ste kod kuće. Aktivirajte vanjsku rasvjetu kada se približite domu. Mračna područja oko vaše kuće mogu se zaštititi senzorima pokreta, kamerama i alarmima. Uz SMART+ lako je igrati na sigurno.

SMART+ za dodatno iskustvo
Jednom kada iskusite SMART+, nikada više nećete htjeti živjeti bez njega. Mogućnosti su beskrajne. Svjetlom možete naglašavati određena područja ili predmete, mijenjati prostornu percepciju i pobuđivati emocije.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

ZAKORAČITE U BUDUĆNOST

SADA MOŽETE UPRAVLJATI SVJETLIMA PAMETNIM TELEFONOM, GLASOVNIM NAREDBAMA ILI DALJINSKIM UPRAVLJAČEM

Prošla su vremena kada ste morali tapkati u mraku tražeći prekidač za svjetlo ili ustajati s kauča da biste upalili svjetla. SMART+ mijenja upravljanje rasvjetom iz temelja tako što ga čini ugodnijim i praktičnijim nego ikada. Zahvaljujući daljinskom upravljaču ili pametnom telefonu uvijek imate kontrolu nadohvat ruke. Ako vam ni to nije dovoljno, vaša će svjetla čak i poslušati što im kažete.

POTPUNA KONTROLA

UZ PAMETNO UPRAVLJANJE LEDVANCE SMART+ VAŠE ĆE OČI ZASJATI

Čim iskušate pametno upravljanje, odmah ćete se preobratiti. Kada jednom isprobate pametno upravljanje, nikada više nećete htjeti živjeti bez njega i neprestano ćete ga htjeti sve više. Bez obzira na to jeste li skloniji upotrebi daljinskog upravljača, pametnog telefona ili svog glasa, nove mogućnosti koje donosi SMART+ zaista su pametne i gotovo čarobne. Pronađite nadahnuće i doživite prosvjetljenje.

TRI STANDARDA

PAMETNO KOMBINIRANA

Naši pametni rasvjetni proizvodi dostupni su s WiFi, Bluetooth ili ZigBee tehnologijom.

SMART+ proizvodi s WiFi i Bluetooth mogu se kombinirati u vašem domu na bilo koji način.

Naši su sustavi kompatibilni s uobičajenim sustavima pametne kuće - Google Home, Amazon Echo i Apple Home Kit.

Učiniti će točno onako kako vi kažete, a tako će i vaša svjetla.

Velika sloboda susreće veliku jednostavnost - ne postaje mnogo bolje.

KOJI STE VI SMART+ TIP?

KOMPATIBILNI SUSTAVI PAMETNE KUĆE

*Samo ako je kompatibilnost navedena na pakiranju

SMART+ PODRŠKA

Imate li problema s nekim od naših SMART+ proizvoda? Rado ćemo vam pomoći.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža