Privatni
Country

VINTAGE EDITION 1906 PRIČE

Retro osvjetljenje – legendarni dizajn trend koji nudi uzbudljive mogućnosti osvjetljenja

RETRO PREPOROD

NOVI “TAJ” STIL ŽIVOTA

Vintage, retro, klasično, nostalgično – zovite ih kako god želite ali ne možete osporiti da je sve moderno! Od američkog muzičkog automata jukebox koji svira klasike do iskonske talijanske Vespe, retro doživljava dinamični procvat u cijelom svijetu. I u LEDVANCE-u, mi širimo sjaj.

Retro preporod

Način na koji živimo mijenja se opasnom brzinom. Ali što brže vodimo prema odvažnoj, novoj digitalnoj budućnosti, izgleda da više volimo sve stvari retro. U rastućem virtualnom svijetu, mi žudimo nostalgiju, bezvremenski dizajn, izvornost i trajnost. Možda je sklonost držanja nečega u vašim rukama bolje nego stiskanje Wi-fi gumba. Ili možda je činjenica da retro jednostavno izgleda moderno – naposljetku, to je konačna stilska izjava. I to nigdje nije istinitije nego u svijetu rasvjete, gdje su izložene žarulje upadljivo i uzbudljivo uravnotežene između bezvremenskog vintage i industrijske elegancije.

Iako više žudimo za izgledom iz prošlih vremena, želimo da naša tehnologija bude čvrsto ukorijenjena u sadašnjosti. OSRAM Edition 1906 portfolio LED i halogenih žarulja i čvrstoća su konačni izraz za retro visoku tehnologiju. Na vjeran način ponovo kreirana Edisonova prva žarulja, te izjave o izvornom dizajnu daju potvrdnu reakciju prošlosti – dok vas čvrsto pokreće prema budućnosti.

Isporučeno iz LEDVANCE-a, Vintage Edition 1906 osvjetljenje jamči oduševljenje od strane vaših prijatelja i obitelji.

DIZAJN & UČINKOVITOST

– KOJE ODGOVARA!

Svjetlo priča očaravajuće priče. Mijenja raspoloženje i dovodi ljude i mjesta u život. Ali može li raditi čaroliju na našem nezdravom planetu? Odgovor je DA - s Edition 1906 portfolijom vintage LED žarulja i trajnosti iz LEDVANCE-a.
Dizajn & učinkovitost

Prošla su vremena kada su retro žarulje bile ogromni potrošači energije, cjenjene po svojem nostalgičnom izgledu ali ne po svojem utjecaju na okoliš. Edition 1906 portfolio vintage LED žarulja i trajnost spajaju retro izgled iz vremena iza nas s tehnologijom današnjice.

Edition 1906 staklene i od mesinga žarulje dolaze u portfoliju stiliziranih oblika. Njihovi zamršeni filament dizajni donose jedinstven, vintage sjaj u vaš dom. Ali to nije jedini način na koji sjaje - one također stavljaju naglasak na održivost. Štedeći do 80 % manje energije, one traju do pet puta duže od tradicionalnih standardnih žarulja i svijetle do 25.000 sati. I možete reći zbogom živi i ostalim opasnim materijalima. Ovi LED proizvodi su dobra vijest za vašu bankovnu ravnotežu i okoliš. Tko je rekao da ne možete imati sve?

OSVIJETLITE SVOJ PUT!

ZNAČI ODLUČILI STE SE ZA RETRO IZGLED?

I sjajite zbog plana da stavite vašu novu Edition 1906 retro žarulju iz LEDVANCE-a? Teško je ne biti uzbuđen kada vidite kako Edition 1906 žarulja dodaje nepogrešiv, gradski šarm u bilo koju prostoriju – spajajući industrijsku profinjenost s retro minimalističkim izgledom. Ali onda vaše srce tone kada shvatite da vaša prostorija jednostavno ne pleše. Izvor je predaleko od prostora koji želite osvijetliti. I ne želite dizajnirati svoju prostoriju oko svjetla – žalite da vaša svjetla prate prostoriju!
Vintage Edition 1906
Kako Edition 1906 dizajner Gregor Faubel kaže: Svi znaju problem: Želite da svjetiljka bude na određenom mjestu – ali izvor napajanja je negdje drugdje. Možete se ili uputiti u hrabre samostalne građevinske radove. Ili samo možete nabaviti Edition 1906 PenduLum.”

Edition 1906 PenduLum baca novo svjetlo na mrežu kablova – okrećući ih od sredine prema kraju u kraj-u-sebi. Edition 1906 PenduLum karakteristike svjetla i aluminijsko podnožje sa svilenkastim završetkom koje visi s dugačkog kabla presvučenog tkaninom. Dolazi s dva aluminijska prstena i dužinom čeličnog užeta koje kreće od bilo kojeg izvora napajanja ili od zidnog prstena do stropnog prstena točno iznad prostora koji želite osvijetliti.

Ovaj genijalno jednostavan a ipak hrabar industrijski dizajn omogućuje vam da postavite svoje svjetlo gdje god da trebate – dodajući izvrstan modernistički dodir u svoju oprezno stiliziranu prostoriju.
Dijeli stranicu putem društvenih mreža