Privatni
Country
Vintage Edition 1906

VINTAGE EDITION 1906

SVJETLO JE LIJEPO

Autentično, raznoliko, nije komplicirano - Vintage Edition 1906 objedinjuje vintage dizajn i modernu tehnologiju.

Provjereni proizvodi, potpuno nova linija, jedna filozofija: Vintage Edition 1906 iz LEDVANCE-a donosi novi život u povijesne oblike žarulja i svjetiljaka. Rezultat: prave dizajnerske prednosti. Usklađeno s učinkovitom LED svjetlosnom tehnologijom. Stilske žarulje i svjetiljke za pomoć u stvaranju stiliziranog vintage stila u vašem domu. Nemojte ograničavati vašu kreativnost! Dovedite svoje osvjetljenje u centar pažnje u vašem domu.

INSPIRIRANO PROŠLOŠĆU. SAVRŠENO ZA SADAŠNJOST.

Visoko kvalitetni proizvodi su dizajnirani s privrženosti i ljubavi za detalje. Posebno u slučaju za Vintage Edition 1906. Vođeni bezvremenskim stilom, klasici žarulja kao što su Globe, Edison, Oval i Tubular omogućuju svjetlu da sjaji na najljepši mogući način.

Lijepo kao u prošlim vremenima, u isto vrijeme individualno i fleksibilno za kreativne ljude danas: šarmantan industrijski dizajn i visoko učinkovita tehnologija. Autentično, raznoliko, nije komplicirano.

PenduLum svjetiljka u minimalističkom industrijskom dizajnu spaja estetiku s funkcionalnosti. Čisti dizajn od Edison, Globe, Oval i Tubular žarulja sa svilenkastim završetkom aluminijskog podnožja u zlatnoj ili crnoj što je isto originalnom stilu. Kombinacija s različitim nijansama svjetiljaka i korištenje sistema užeta za potezanje za rezultate vješanja u bezbrojnim varijantama.

Profinjena tehnologija svjetla – LED ili halogen – spaja klasične tradicionalne vrijednosti s modernim karakteristikama, kao što su energetska učinkovitost, trajnost ili kvaliteta svjetla.

EDITION 1906: UZBUDLJIVO SVJETLO ZA MODERNE LJUDE

DIJELJENJE PERSPEKTIVE NA TEMI SVJETLA.

"Dobar dizajn ima integritet," kaže Islandski dizajner proizvoda Thorunn iz Reykjavíka. Treba ispuniti estetske standarde i biti funkcionalno u isto vrijeme. Vrijeme i svjetlo su jako ekstremni na Islandu.Tamo ljudi žele ugodan, topao dom gdje se mogu osjećati ugodno. Korištenje svjetla za stvaranje ugodne atmosfere je posebno važno za Thorunn.

"Fotografija hvata raspoloženja" Kao slobodni fotograf, Johannes smatra da svatko treba svoje pojedinačno svjetlo. On koristi svjetlo jako promišljeno za hvatanje karaktera osobe i ispravno raspoloženje. U njegovim očima, dizajn ne samo da čini život jednostavnijim zahvaljujući njegovoj funkciji nego isto ljepše jednostavno kroz njeno prisustvo.

THE EDITION 1906 PROIZVODI

Imate mogućnost izbora između puno različitih žarulja i svjetiljaka

UČINITI PROMJENU ELEGANTNOM? NAŠE UZBUĐUJUĆE MOGUĆNOSTI MONTAŽE

SKORO PA NEMA GRANICA ZA VAŠU KREATIVNOST

Fleksibilne mogućnosti montaže
Whether Loop, Wing, Handstand ili Bouquet – sve ide. Nikada prije nije bilo jednostavnije kombinirati i montirati svjetiljke. Vintage Edition 1906 PenduLum svjetiljke s tekstilnim kablom i pametnim povuci-uže sistemom osigurava vašu najdražu kombinaciju.

INSPIRACIJE: KAKO KORISTITI VINTAGE 1906 SERIJE

Dijeli stranicu putem društvenih mreža