Privatni

HUMAN CENTRIC LIGHTING

SUN@HOME POVEĆAVA VAŠE DOBROSTANJE

Da li želite započeti dan aktivno s vašom obitelji i djecom, biti i dalje svježi popodne i osigurati dobar san navečer ? Da li želite imati mogućnost učinkovitog rada u kućnom uredu i imati dovoljno energije za ostale stvari navečer ? Ili želite kreirati vlastitu malu oazu mira i relaksacije u domu i nadalje imati osjećaj da ste cijeli dan proveli vani ? Sve ovo sada je moguće zahvaljujući posebnim LEDVANCE SUN@HOME proizvodima.

Vaše dobrostanje može biti povećano i optimizirano na različite načine. Obično izjednačujemo zdravo okruženje s mnogo dnevnog svjetla i svježim zrakom. Pokušavamo boraviti na otvorenom koliko god je to moguće. Nažalost, često to nije moguće, zbog poslovnih ili školskih obaveza i lošeg vremena. Upravo je cirkadijski ritam važan za naš biosustav tako da možemo ostati fokusirani i budni tijekom dana i sposobni za odmor navečer. Na taj način postižemo bolji i dublji san po noći i imamo više energije tijekom dana. Human Centric Lighting (HCL) tehnologija omogućuje optimizaciju svjetla uporabom posebnih LED čipova punog spektra zračenja koje izgleda gotovo kao prirodno sunčevo svjetlo.

Human Centric Lighting

VIŠE SVJETLA; VIŠE SNAGE

DNEVNO SVJETLO ODREĐUJE KVALITETU NAŠEG ŽIVOTA

Umjetno svjetlo unijelo je revoluciju u naš život. Možemo raditi bilogdje u bilo koje vrijeme - što nas čini još produktivnijima. Da li nas čini i zdravijima ? Za zdrav, učinkovit ritam života, potrebna nam je prirodna promjena dnevnog svjetla. Rad u zatvorenom prostoru pod lošim svjetlom čini nas umornim, depresivnim i nezainteresiranim.

SUVREMENI UVJETI ŽIVOTA - LOŠA KVALITETA SVJETLA

Domovi s malo dnevnog svjetla, tamne dječje sobe i umjetno svjetlo do kasno u noć - u našem suvremenom društvu sve se više udaljavamo od prirodnog okruženja. Dnevno svjetlo je jedan od najvažnijih izvora energije za naš biološki ritam. Nedostatak dnevnog svjetla može izazvati značajne poremećaju u našem dan/noć ritmu (naš "unutarnji sat") i značajno pogoršanje naših performansi i općeg dobrostanja.

NEDOSTATAK SVJETLA, PODCIJENJENI PROBLEM

Izvor: LightingEurope

CIRKADIJSKI RITAM - 24-SATNI KRUG NAŠEG TIJELA

Ukoliko dobijemo premalo svjetla tijekom dana, naša razina melatonina biti će preniska. Kao rezultat ne spavamo dobro po noći, spori smo i umorni tijekom dana.

Izvor: LightingEurope

NAJPRIRODNIJE SVJETLO ZA VAŠ DOM

SUN@HOME je razvijen kako bi ljudsko tijelo dobilo potrebno svjetlo. SUN@HOME proizvodi visoko-kvalitetno svjetlo koje imitira prirodnu promjenu svjetla i kvalitetu sunčevog svjetla. Neke od prednosti koje svatko u domaćinstvu može osjetiti kroz naše proizvode su:

  • Povećana živost tijekom dana
  • Viša koncentracija i performanse
  • Bolje raspoloženje i vizualna udobnost
  • Viši intenzitet spavanja
  • Zdravije okruženje zahvaljujući inovativnom sloju koji pročišćava zrak

POGLEDAJTE PROIZVODE ZA

…VAS I VAŠU OBITELJ

…VAŠ SAVRŠENI KUĆNI URED

…VAŠU VLASTITU OAZU RELAKSACIJE U DOMU

POJEDINAČNO UPRAVLJIVO ILI JEDNOSTAVNO AUTOMATIZIRANO

Jednostavno kroz app: SUN@HOME proizvodi nude automatsko ili pojedinačno upravljanje koje je savršeno prilagođeno vašem bioritmu. Dodatni plus: SUN@HOME omogućuje dodatne inteligentne funkcije koje promoviraju dobrostanje, kao npr: polagano buđenje uz svjetlo, prilagodba svjetla prema vremenu i slično.

Automatska kontrola bioritma ukratko:

  • Aktivacijsko svjetlo tijekom dana
  • Relaksirajuće svjetla uvečer
  • Smanjena količina plavog svjetla u LED spektru za smanjenje neželjenih učinaka
  • Omogućuje čitavi raspon SMART+ WIFI funkcija kao što su regulacija, prilagodba bijele boje, timer, automatizacija, glasovno upravljanje...
Human Centric Lighting

HOLISTIČKO DOBROSTANJE UZ SUN@HOME

SAVRŠENO SVJETLO I ČIST ZRAK

Bakterije, gljivice i neugodni mirisi odlaze u prošlost. Kako bi stvorili holističku, čistu klimu u unutarnjem prostoru, uz odgovarajuću rasvjetu potreban je i čist zrak. S inovativnim zaštitnim slojem na svjetiljci, naši proizvodi osvježavaju i više svježine i higijene.

S tim slojem, svjetiljke osiguravaju pročišćavanje zraka u prostoru. Npr, patogeni koji dolaze u dodir sa slojem biti će neutralizirani. Štetne tvari u vašem okruženju umanjuju se svjetlom.

Bolji zrak i svjetlo savršeno usklađeno s bioritmom - holističko rješenje za vaše osobno dobrostanje.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža