Privatni

VINTAGE EDITION 1906 ŽARULJE

DEKORATIVNI OBLICI, VINTAGE STIL, IZVRSNO SVJETLO & UČINKOVITA TEHNOLOGIJA

Edition 1906 također stavlja naglasak na održivost. Trošeći oko 80% manje električne energije, moderne LED žarulje traju do pet puta dulje od tradicionalnih standardnih žarulja i svijetle do 25.000 sati.

Vintage Edition 1906 LED Classic A

VINTAGE EDITION 1906 LED CLASSIC A

Klasični šarm: Naše žarulje su pametan izbor za vaš dom sa svojom mogućnosti za uštedom energije, svojom elegancijom i jedinstvenim vintage dizajnom i svojim toplim, žutim svjetlom. One se stvarno ističu u minimalističkim jačinama ali će prirodno pohvaliti bilo koju vrstu svjetlosnog dizajna. Ovaj bezvremenski klasik dolazi u nekoliko snaga, kao i u izduženom P obliku.

VINTAGE EDITION 1906 LED EDISON

Učinkovita elegancija: žuto-zlatna nijansa LED Edison žarulja sjaji s uzbudljivim, klasičnim filament dizajnom i izvrsnom energetskom učinkovitosti – tipičan LED. Još jedan razlog za odmah povezati Edison u linije. Bilo da je vaš stil čista elegancija ili pohaban, ove žarulje će poboljšati vaše okruženje i izvrsno pohvaliti vaše izbore dizajna. Edison dolazi u regulabilnoj i ne regulabilnoj verziji. Ekstravagantna spiralna filament varijanta daje dodatno snažnu stilsku komponentu vašem svjetlu.

Vintage Edition 1906 LED Edison
Vintage Edition 1906 LED Globe

VINTAGE EDITION 1906 LED GLOBE

Vintage za osjećaj dobrobiti: S njihovim dizajnom žuto-zlatne nijanse, Edition 1906 LED Globe žarulje pružaju toplo i ambijentalno svjetlo kombinirano s energetskom učinkovitosti. Ovdje je cilj stvoriti naglašenu atmosferu i stvoriti ambijentalno osvjetljenje. Globe dolazi u više varijanti, od kojih je jedna također regulabilna. Ekstravagantna spiralna filament varijanta daje dodatno snažnu stilsku komponentu vašem svjetlu. Za pravog retro entuzijasta, tu je i disko varijanta iz 70-ih s crnim ogledalo završetkom.

VINTAGE EDITION 1906 LED CLASSIC B

Dodatci sa stilom: Ove sofisticirane, žarulje u obliku svijeće obogaćuju viseće svjetiljke i lustere. Tri varijante oblika savijen vrh, torpedo i uvijeni su izvrsna pratnja vašim centralnim svjetlosnim izborima. Retro Edison filament plamen pruža vam staromodan šarm kombiniran s modernom tehnologijom. Njihovi elegantni oblici pašu dobro s uređajima i namještajem vintage stila ali mogu također pružiti nježan okret u bilo kojem pohabano modernom životnom prostoru.

Vintage Edition 1906 LED Classic B
Vintage Edition 1906 LED Tubular

VINTAGE EDITION 1906 LED TUBULAR

Ravan pucač: Vintage Tubular žarulja nije besmisleni izbor ako volite čiste, ravne oblike. Vintage dizajn odgovara tehnologiji izrezanih rubova da dokažu da LED žarulje mogu osvijetliti vaš dom s toplinom i stilom, dok u isto vrijeme štede prave novce na troškovima energije. Ova žarulja dolazi u tri varijante, od kojih je jedna također regulabilna.

VINTAGE EDITION 1906 LED OVAL

Lagano jajolika: Naša Oval žarulja nudi LED specijalne tehnološke prednosti koje očekujete i cijenite - dugi vijek trajanja i besprimjerna energetska učinkovitost. Moderna tehnologija, retro dizajn i oblik samo toliko drugačiji da uhvati pažnju ljudi, to je Vintage 1906 LED Oval. Bilo da je vaš izbor minimalistički inventar ili povezivanje žarulje s hrabrim dizajnom, Oval će biti ispravan izbor.

Vintage Edition 1906 LED Oval
Vintage Edition 1906 LED Big Grape

VINTAGE EDITION 1906 LED BIG GRAPE

Konveksan i upadljiv: Snažan Big Grape je najbolji proizvod u Vintage Edition 1906 – izvanredan primjer kako proizvodna linija slavi bezvremenske oblike. Ova ekstravagantna žarulja zna kako se očitovati, pružajući vam dugovječnost i uštedu energije uz LED tehnologiju za moderna vremena povezana s čistim vintage stilom.

Vintage Edition 1906 LED Diamond i Pinecone

Luksuzna ekstravagancija: Ove dvije žarulje neobičnog oblika daju posebnu auru vašim životnim prostorima. Previše divno da bi bilo skriveno, pinecone i diamond zaslužuju da budi centar pažnje. Koliko god raskošno ove žarulje izgledale, one neće dovoditi do šokantnih računa za struju – izvrsna kombinacija LED energetske učinkovitosti i luksuznog dizajna .

Vintage Edition 1906 LED Diamond i Pinecone
Vintage Edition 1906 LED Mushroom, Star, Heart

VINTAGE EDITION 1906 LED MUSHROOM, STAR, HEART

Razigrane, ali i učinkovite: Tražite li način da osvjetlite vašu večeru za Valentinovo? Trebate li nešto malo dodatno za ugođaj odmora? Planirate li jesensko slavlje za obitelj i prijatelje? Sviđa li vam se ćudljivo svjetlo tijekom cijele godine? Za razigrano osvjetljenje svaki dan ili samo za ono u posebnim trenutcima, stavite svoj izbor na srce, zvijezda ili gljiva oblik. Naše žarulje posebnih oblika pružaju istu energetsku uštedu kao i standardni oblici, dok vam pružaju potpuno novu mogućnost za vašu kreativnost dizajna interijera.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža