Privatni

TRADICIONALNE ŽARULJE

VISOKO KVALITETNI PROIZVODI U PRIJELAZU U LED

LED je tehnologija svjetla s izuzetnim prednostima: energetska učinkovitost, dugi vijek trajanja, prilagodljive mogućnosti osvjetljenja, funkcije, čvrstoća i pametno upravljanje putem aplikacije ili glasom. Ali neki su tradicionalni izvori svjetla i dalje relevantni. Oni su živi i LEDVANCE, sa svojim proizvodima u robnoj marki OSRAM, je jedan od zadnjih dobavljača širom svijeta koji i dalje ovakve žarulje ima dostupne.

HALOGENE ŽARULJE

BRILJANTNA KVALITETA SVJETLA I PRIRODNI UZVRAT BOJE

Halogene žarulje

Većina je klasičnih halogenih žarulja postupno zabranjena u Europi u zadnje vrijeme. One su zato vrlo rijetko dostupne. Mi smo jedan od zadnjih dobavljača u cijelom svijetu koji nudi mali portfolio halogenih žarulja za specijalne primjene. Posebno tri tipa žarulja Halostar, Halopin i Haloline će i dalje biti dostupne u budućnosti.

FLUORESCENTNE CIJEVI

VISOKI IZLAZNI SVJETLOSNI TOK, DUGI VIJEK TRAJANJA, DOBRA POUZDANOST I NISKA POTROŠNJA ENERGIJE

Fluorescentne cijevi

Fluorescentne cijevi su najšire korišteni izvori svjetla na svijetu. Sa svojim raznolikim duljinama i oblicima, nude raznolike mogućnosti dizajna. U kombinaciji s različitim bojama svjetla, uvijek možete odabrati pravu cijev za vaše osobne svjetlosne zahtjeve iz cjelokupne linije.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža