Privatni
Država

Human Centric Lighting

SUN@HOME povećava vaše dobrostanje

Da li želite započeti dan aktivno s vašom obitelji i djecom, biti i dalje svježi popodne i osigurati dobar san navečer ? Da li želite imati mogućnost učinkovitog rada u kućnom uredu i imati dovoljno energije za ostale stvari navečer ? Ili želite kreirati vlastitu malu oazu mira i relaksacije u domu i nadalje imati osjećaj da ste cijeli dan proveli vani ? Sve ovo sada je moguće zahvaljujući posebnim LEDVANCE SUN@HOME proizvodima.

Vaše dobrostanje može biti povećano i optimizirano na različite načine. Obično izjednačujemo zdravo okruženje s mnogo dnevnog svjetla i svježim zrakom. Pokušavamo boraviti na otvorenom koliko god je to moguće. Nažalost, često to nije moguće, zbog poslovnih ili školskih obaveza i lošeg vremena. Upravo je cirkadijski ritam važan za naš biosustav tako da možemo ostati fokusirani i budni tijekom dana i sposobni za odmor navečer. Na taj način postižemo bolji i dublji san po noći i imamo više energije tijekom dana. Human Centric Lighting (HCL) tehnologija omogućuje optimizaciju svjetla uporabom posebnih LED čipova punog spektra zračenja koje izgleda gotovo kao prirodno sunčevo svjetlo.

VIŠE SVJETLA; VIŠE SNAGE

DNEVNO SVJETLO ODREĐUJE KVALITETU NAŠEG ŽIVOTA

Umjetno svjetlo unijelo je revoluciju u naš život. Možemo raditi bilogdje u bilo koje vrijeme - što nas čini još produktivnijima. Da li nas čini i zdravijima ? Za zdrav, učinkovit ritam života, potrebna nam je prirodna promjena dnevnog svjetla. Rad u zatvorenom prostoru pod lošim svjetlom čini nas umornim, depresivnim i nezainteresiranim.

SUVREMENI UVJETI ŽIVOTA - LOŠA KVALITETA SVJETLA

Domovi s malo dnevnog svjetla, tamne dječje sobe i umjetno svjetlo do kasno u noć - u našem suvremenom društvu sve se više udaljavamo od prirodnog okruženja. Dnevno svjetlo je jedan od najvažnijih izvora energije za naš biološki ritam. Nedostatak dnevnog svjetla može izazvati značajne poremećaju u našem dan/noć ritmu (naš "unutarnji sat") i značajno pogoršanje naših performansi i općeg dobrostanja.

NEDOSTATAK SVJETLA, PODCIJENJENI PROBLEM

Izvor: LightingEurope

CIRKADIJSKI RITAM - 24-SATNI KRUG NAŠEG TIJELA

Ukoliko dobijemo premalo svjetla tijekom dana, naša razina melatonina biti će preniska. Kao rezultat ne spavamo dobro po noći, spori smo i umorni tijekom dana.

Izvor: LightingEurope

Najprirodnije svjetlo za vaš dom

SUN@HOME je razvijen kako bi ljudsko tijelo dobilo potrebno svjetlo. SUN@HOME proizvodi visoko-kvalitetno svjetlo koje imitira prirodnu promjenu svjetla i kvalitetu sunčevog svjetla. Neke od prednosti koje svatko u domaćinstvu može osjetiti kroz naše proizvode su:

  • Povećana živost tijekom dana
  • Viša koncentracija i performanse
  • Bolje raspoloženje i vizualna udobnost
  • Viši intenzitet spavanja
  • Zdravije okruženje zahvaljujući inovativnom sloju koji pročišćava zrak

Pogledajte proizvode za

…vas i vašu obitelj

…vaš savršeni kućni ured

…vašu vlastitu oazu relaksacije u domu

Pojedinačno upravljivo ili jednostavno automatizirano

Jednostavno kroz app: SUN@HOME proizvodi nude automatsko ili pojedinačno upravljanje koje je savršeno prilagođeno vašem bioritmu. Dodatni plus: SUN@HOME omogućuje dodatne inteligentne funkcije koje promoviraju dobrostanje, kao npr: polagano buđenje uz svjetlo, prilagodba svjetla prema vremenu i slično.

Automatska kontrola bioritma ukratko:

  • Aktivacijsko svjetlo tijekom dana
  • Relaksirajuće svjetla uvečer
  • Smanjena količina plavog svjetla u LED spektru za smanjenje neželjenih učinaka
  • Omogućuje čitavi raspon SMART+ WIFI funkcija kao što su regulacija, prilagodba bijele boje, timer, automatizacija, glasovno upravljanje...

Holističko dobrostanje uz SUN@HOME

Savršeno svjetlo i čist zrak

Bakterije, gljivice i neugodni mirisi odlaze u prošlost. Kako bi stvorili holističku, čistu klimu u unutarnjem prostoru, uz odgovarajuću rasvjetu potreban je i čist zrak. S inovativnim zaštitnim slojem na svjetiljci, naši proizvodi osvježavaju i više svježine i higijene.

S tim slojem, svjetiljke osiguravaju pročišćavanje zraka u prostoru. Npr, patogeni koji dolaze u dodir sa slojem biti će neutralizirani. Štetne tvari u vašem okruženju umanjuju se svjetlom.

Bolji zrak i svjetlo savršeno usklađeno s bioritmom - holističko rješenje za vaše osobno dobrostanje.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža