Privatni
LED Trends

ŠTO JE AKTUELNO: ZADNJE U LED TRENDOVIMA

LED JE NAJMODERNIJI IZVOR SVJETLA S PUNO IZUZETNIH PREDNOSTI. PRONAĐITE ONO ŠTO VAS NADAHNJUJE.

Koliko LED trendova treba da bi promijenili žarulju? Danas sve više i više ljudi prelazi na LED kako bi stvorili kreativne mogućnosti i štedjeli energiju. Mi provjeravamo zadnje inovacije revolucionalizirajući osvjetljenje doma i osvjetljenje vrta – pogledajte koja odgovara vašem izgledu!

TREND 1: PAMETNA RAVJETA JE BUDUĆNOST

SMART+


Upravljajte svojim svjetlom putem pametnog telefona, tableta, prijenosnih prekidača ili čak svojim glasom! Standardni prekidač za svjetlo na zidu je zastario! Koristite izvrsne mogućnosti osvjetljenja s potpuno novim SMART+ portfolijom iz LEDVANCE-a. Možete stvoriti individualnu atmosferu i promijeniti raspoloženje na ugodan način u bilo koje vrijeme.

TREND 2: VAŠ DOM U 16 MILIONA BOJA

Dovedite boje u vaš dom. LED može biti korište da stvori cijeli RGB spektar boje. Promjena je boje u domu i vrtu postala jednostavna.

LED žarulje s RGB bojama

TREND 3: OSVIJETLITE MALE PROSTORE

LED svjetlosne trake

LED ima dugi vijek trajanja – pa zašto ih ne postaviti na vaše police! S LED trakom i užetom, možete osvijetliti svaki kutak i pukotinu u vašem domu i vrtu: od ormara za robu i ladica, do suncobrana i stepenica. Fleksibilne, male i prilagodljive, trake često mogu biti rezane na određenu duljinu i postavljene pomoću priložene ljepljive trake. Možda je vrijeme za osvjetljavanje vaših kuhinjskih elemenata!

TREND 4: ZDRAVE MOGUĆNOSTI SVJETLA

Imate problema s izlaskom iz kreveta ujutro? Pokušajte osvjetljenje koje imitira izlaz sunca kako bi vam pomoglo probuditi se na prirodniji način. Može vam postati lakše da ustanete. LED tehnologija je rastuće povezana s znanstveno dokazanim pristupima "s ljudima u središtu projektiranja rasvjete" kako bi potakli koncentraciju i popravili režim spavanja.

Zdrava LED rasvjeta

TREND 5: PRIDRUŽITE SE RETRO PREPORODU

Retro LED lighting


U rastuće virtualnom svijetu, mi žudimo nostalgiju, bezvremenski dizajn i autentičnost. Ipak, očekujemo učinkovitost i funkcionalnost. Pošto moderne, digitalne inovacije teže povratku u vintage dizajn, LED Edison-stilske žarulje su odličan način za dodati retro ugođaj u vaš dom, na energetski učinkovit način. One su najbolje iz oba svijeta.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža