Privatni
RGB LED

RGB LED ŽARULJE

BUDUĆNOST TEHNOLOGIJE SVJETLA S IZUZETNO KREATIVNIM MOGUĆNOSTIMA

RGB LED je sljedeći veliki skok naprijed u tehnologiji svjetla. One su nadigrale standardnu, halogenu i štednu žarulju. One koriste znatno manje energije, traju mnogo duže i dolaze u svako boji koju možete zamisliti.
RGBW LEDs are useful for setting colorful light accents to enhance your living spaces and, thanks to the additional diode, can as well illuminate rooms evenly with pure white light. Make the most of this modern lighting technology for your projects now.

ZA DODATNI STIL U SVIM VAŠIM ŽIVOTNIM PROSTORIMA

RGB LED
 

RGB LED za stavljanje naglaska

Nekad revolucionarna, LED tehnologija je sada dobro utemeljena i jednostavna za korištenje. Industrijski sektor već dugo koristi prednosti učinkovitosti LED tehnologije i sada također mogu i oni u kućanstvu.
RGB LED žarulje imaju izuzetno polje djelovanja i svestranost u stvaranju svjetlosnog dizajna u vašem domu.
For example, you can use the colors of economical RGB LED lights to program colors to match your moods and for specific situations. And thanks to smartphone technology, the systems are a breeze to control.

Naizmjenično jako svjetlo ili regulirano svjetlo – RGB LED trake su tako svestrane da mogu biti prilagođene za stvaranje ugođaja kakvog god želite. Kao dodatak žarulji s RGB mogućnostima, RGBW žarulje mogu pružiti izuzetno toplo bijelo svjetlo. One nisu samo zamjena za standardnu tehnologiju svjetla, one su sveopći napredak u smislu funkcionalnosti i usluge životu.

ŠTO JE RGB LED, I ŠTO MOŽE NAPRAVITI?

LED tehnologija koristi traku s diodama koje su u mogućnosti davati puno svjetla uz nisku energetsku potrošnju. RGB LED žarulje koriste tri diode u Crvenoj, Zelenoj i Plavoj. One su miješane u različitim intenzitetima da proizvedu široki raspon različitih boja. Proces je baziran na miješanju boje, ista tehnika koja se koristi u TV uređajima, računalnim i tankim ekranima. Svjetlo iz izvora jedne boje može biti prekriveno drugom, rezultirajući novim i blistavijim izrazom boje. Crvena preko plave boje daje ljubičastu, na primjer.

KOJE SU PREDNOSTI LED-A USPOREDNO S OSTALIM IZVORIMA SVJETLA?

Tehnologija dioda u LED svjetlu ima prednost niske potrebe za energijom za kontinuirani rad. Usporedno sa standardnom rasvjetom, imaju štedljiviju potrošnju energije s jednakim svjetlosnim tokom. RGB diode hvale se vijekom trajanja u desecima tisuća sati i također su impresivno čvrste u smislu broja paljenja i gašenja. Pošto je napon prilikom paljenja vrlo nizak, veliki broj LED žarulja može raditi na mrežnom naponu odnosno direktno na instalacijama u kućanstvu. To vam dozvoljava da postavite veliki broj izvora svjetla, čak u kućanstvima s više linija, bez potrebe da instalirate nove.

KOJE SU KORISTI OD RGB LED U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU U KUĆANSTVU?

RGB LED
 

Polje djelovanja za korištenje RGB i RBGW LED izvore svjetla je gotovo neograničeno. Tehnologija zahtjeva vrlo malo prostora i često je smješteno u žarulje iste veličine kao što su standardni, halogeni i štedni modeli. Koristeći pravo retrofit podnožje, one će također odgovarati većini podnožja: od skrivenih reflektora do ambijentalnih izvora svjetla, osvjetljavanja vrtova ili stolnih svjetiljaka. Koristite RGB LED za efektnu rasvjetu u kuhinji, radnim prostorijama, predvorjima/ulazima, stazama i prolazima.

Također su idealne za stvaranje ugodne rasvjete u cijelom domu. Jednostavan izbor boje omogućava da prilagodite rasvjetu vašem raspoloženju, bilo da se opuštate i uživate u glazbi, trebate stimulirajuće svjetlo za večer s gostima, ili opuštajuće svjetlo za odmaranje od posla. RGBW LED također može pružiti skladno, ravnomjerno svjetlo u kutovima za čitanje, radnim prostorijama, ili bilo gdje drugdje gdje trebate minimizirati naprezanje očiju ili smanjiti umor.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža