Privatni

MODERNE LED ŽARULJE S UZBUDLJIVIM KARAKTERISTIKAMA

LED STAR+ MOTION SENSOR

REAGIRA NA POKRET

Svjetlo samo gdje jesi: LED STAR+ MOTION SENSOR žarulja sa svojim integriranim senzorom pokreta reagira brzo na pokrete. Automatski se pali i gasi i momentalno daje puni svjetlosni tok bez prethodnog zagrijavanja. Praktični i energetski učinkovito rješenje posebno za hodnike, stepenice ili garaže.

LED STAR+ MOTION SENSOR

LED STAR+ HD LIGHTING

VAŠ DOM NAPOKON VRAĆEN U PRAVE BOJE

Viša kvaliteta LED svjetla je teško moguća: LED STAR+ HD LIGHTING žarulje su čista inovacija. Karakterizira ih vrlo visoka kvaliteta svjetla, koju ćete teško naći. S uzvratom boje (CRI) od 90, one pružaju stvaran prikaz boje u HD kvaliteti svjetla. Napokon, možete razlikovati tamno plave od crnih čarapa i to svaki put ponovo.

LED STAR+ HD LIGHTING

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

IZVRSNO LED SVJETLO PUTEM DALJINSKOG UPRAVLJAČA

Ne samo za lijene kosti - svjetlo putem daljinskog upravljača: Ok, svaki vas korak čini mršavijima. Ali to je jednostavno ugodno, ako svoje svjetlo kontrolirate putem daljinskog upravljača, nije li tako? Po volji dostupan kao LED reflektor ili LED žarulja u klasičnom ili svijeća obliku, puno LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL žarulja može biti korišteno na ovaj način. Možete prilagoditi boju svjetla ili postaviti naglaske na šareno u 15 različitih boja ili putem dinamičnog RGB osvjetljenja.

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

OD TOPLO BIJELOG DO HLADNO BIJELOG SVJETLA SA SAMO JEDNIM KLIKOM

Izuzetno prikladno: Promijenite svoje čitavo raspoloženje za osvjetljenjem sa samo jednim klikom - s LED STAR+ RELAX & ACTIVE žaruljama. Pritisnite prekidač da dobijete toplo bijelo svjetlo s 2,700 Kelvina. Za ugodne i opuštajuće večernje sate u dvoje, cijelom obitelji ili s prijateljima.

Ako želite više aktivirajuće i jače svjetlo žarulju samo trebate ugasiti i upaliti ju ponovo unutar 3 sekunde i automatski ćete ju upaliti s 4,000 Kelvina. Posebno prikladna za čišćenje i kada je vani stvarno mračno.

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

LED STAR+ GLOW DIM

OD TOPLOG DO IZUZETNO UGODNOG SVJETLA S REGULATOROM

Dodatna porcija ugodnosti: Toplo bijelo svjetlo je već vrlo ugodno i lijepo. Skoro kao dobra stara standardna žarulja. Ali LED STAR+ GLOW DIM je sada stvarno opuštena. Samo vam treba regulator jer možete regulirati još niže od 2,700 do 2,000 Kelvina. Rezultat: dodatna porcija ugode za opuštajuće vrijeme u domu.

LED STAR+ GLOW DIM

LED THREE STEP DIM

REGULIRANJE BEZ REGULATORA

Reguliranje napravljeno jednostavno: Nije svaka prostorija opremljena regulatorom. Ali želite li ih ipak učiniti ugodnima na brzinu? S LED THREE STEP DIM to je jako jednostavno. Pritisnite prekidač jednom i svjetlo se pali s 100 % sjaja. Ali ako kliknete prekidač više puta LED žarulja svijetli s 45 % ili 15 % punog sjaja.

LED THREE STEP DIM

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

VIŠE SIGURNOSTI ZA VAŠ DOM ZAHVALJUJUĆI INTEGRIRANOM SENZORU DNEVNOG SVJETLA

Automatski prilagođeno svjetlo: Da li je sigurnost i energetska učinkovitost vama bitna? LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR ima ugrađeni senzor koji automatski pali toplo bijelu žarulju i ovisno o trenutnoj količini okolnog svjetla. Praktično rješenje za energetski štedljivu unutarnju i vanjsku rasvjetu.

Čak svjetiljke koje automatski ne podržavaju ovu mogućnost paljenja u vrijeme sumraka i jamče sigurnost s LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR. LED žarulja paše u svako E27 podnožje i mijenja 60W ili 40W žarulju ovisno o modelu. S postignutom učinkovitosti do 85%.

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR
Dijeli stranicu putem društvenih mreža