LEDVANCE je istaknuti partner njemačkog središnjeg udruženja ZVEH

24.11.2016

Primjena:  Opća rasvjeta
Tehnologija:  Bez specifične tehnologije
Ciljna skupina:  Javnost

Skupina partnera e-robnih marki udruženja ZVEH (Central Association of German Electrical and Information Technology Crafts) nastavlja rasti: LEDVANCE se pridružio udruženju za kvalitetu kao istaknuti pružatelj profesionalnih i inovativnih rješenja rasvjete. Partnerski je ugovor sklopljen 27. listopada na sastanku predstavnika e-industrije u Mainzu.

Lothar Hellmann, predsjednik udruženja ZVEH: "Zadovoljni smo novim partnerima e-robne marke. Uz njihove vještine, portfelj proizvoda i korporativne filozofije, koje su usklađene s partnerstvom za obrte, oni veoma dobro odgovaraju našem udruženju za kvalitetu koje obuhvaća čitavu industriju pod okriljem e-robne marke. "Žarulje i svjetiljke ključan su faktor proizvoda koji grade sustave. Zahtjevi korisnika na tom području sve su veći. Ne postoji način da zaobiđete inovativna rješenja rasvjete, naročito kada je riječ o područjima pametnih kuća i energetske učinkovitosti.

Optimizam i iščekivanje

LEDVANCE je optimističan kada je riječ o partnerstvu. Tobias Metsch, voditelj prodaje za Njemačku u tvrtki LEDVANCE: "Uska povezanost s obrtom dio je tradicije tvrtke OSRAM i nastavit će biti naša temeljna tema. Pomoću partnerstva s istaknutim robnim markama to ćemo i predstaviti javnosti. Nastavit ćemo ojačavati svoj položaj pouzdanog partnera putem prodaja koje se odvijaju u tri faze da bismo zajedno oblikovali ulogu rasvjete u umreženom svijetu."

54 partnerske tvrtke e-robnih marki s područja električne industrije, veleprodaje električnih proizvoda te sektora osiguranja čine provjereno udruženje za kvalitetu za e-obrte. One predano rade na integraciji aktivnosti zajednica i inicijativa industrije s e-robnim markama i ostvarenju dodatnih mogućnosti obuke visoke kvalitete za tvrtke e-robnih marki.

Centar za medije