Novosti u tvrtki LEDVANCE

 

LED žarulje za upotrebu na otvorenom

LED žarulje za božićni ugođaj, uličnu rasvjetu i vrtove

05.12.2016

Vesela rasvjeta koja podiže raspoloženje jedna je od najvažnijih atrakcija za posjetitelje božićnih sajmova. Razni se operateri često oslanjaju na rasvjetne lance za upotrebu na otvorenom za LED žarulje s grlom E27. 

LEDVANCE, istaknuti partner udruženja ZVEH

LEDVANCE je istaknuti partner tvrtke ZVEH

24.11.2016

LEDVANCE se pridružio udruženju za kvalitetu ZVEH (Central Association of German Electrical and Information Technology Crafts) kao istaknuti pružatelj profesionalnih i inovativnih rješenja rasvjete. 

Amazon Echo Ledvance

Amazon Echo koristi usluge tvrtke LEDVANCE i rješenje OSRAM LIGHTIFY

02.11.2016

Amazon Echo predstavljen je u Njemačkoj 26. listopada 2016. Virtualna pomoćnica toga rješenja Alexa sada se može koristiti za upravljanje pametnim žaruljama LIGHTIFY tvrtke OSRAM. 

Vodootporna žarulja PARATHOM PAR38

LED reflektorska žarulja PARATHOM advanced 38 DIM sada je vodootporna

26.09.2016

LED reflektorska žarulja PARATHOM advanced 38 DIM sada je stigla na tržište u verziji za upotrebu na otvorenom. 

Portfelj LED žarulja

LEDVANCE: budućnost osvijetljena je milijunima svjetala

16.09.2016

LEDVANCE, podružnica u potpunom vlasništvu tvrtke OSRAM, u lipnju 2015. pokrenula je projekt pretvorbe proizvodnog pogona za izradu halogenih žarulja u onaj za LED žarulje, i to je učinila u svojoj tvornici u Eichstättu (Njemačka). 

Portfelj LED žarulja

Prigušive LED žarulje

09.09.2016

Žarulje koje proizvode svjetlost pomoću LED dioda nisu uvijek kompatibilne s prigušivačima. Na pakiranju mora biti navedeno može li se LED žarulja prigušivati. Prigušive žarulje mogu uzrokovati probleme, naročito u kombinaciji s već postavljenim upravljačima svjetline za tradicionalne žarulje. 

LED reflektorska žarulja

"Kraj životnog vijeka" visokonaponskih halogenih reflektorskih žarulja od volframa

09.09.2016

Od rujna 2009. s tržišta će postupno nestati izvori svjetlosti koji troše znatne količine energije. Ove je godine red na visokonaponskim halogenim reflektorskim žaruljama od volframa kao najpoznatijim predstavnicima. 

Evolucija štednih žarulja u tvrtki OSRAM

Evolucija štednih žarulja u tvrtki OSRAM

03.03.2016

Kompaktniji, učinkovitiji i individualniji: u usporedbi sa žaruljama sa žarnom niti koje su ostale nepromijenjene više od 100 godina, štedne su se žarulje brzo razvile u razdoblju od samo 30 godina. 

POWERBALL HCI Excellence

POWERBALL HCI Excellence: efektna prezentacija proizvoda uz briljantnu svjetlost

01.09.2015

POWERBALL HCI Excellence svoje snage najbolje pokazuje u trgovinama odjećom i dodacima – jarka svjetlost, visoka razina osvijetljenosti i veoma dobar uzvrat boja. Ta žarulja jasno ističe teksture i razlike između nijansi, pa boje postaju još vjernije 

LEDOTRON

Udruženje LEDOTRON više ne postoji – partneri su zauzeli pozitivan stav

13.08.2015

Marketing koji prati standard digitalnog prigušivanja otvorene industrije LEDOTRON može se pratiti sve do zabrane korištenja žarulja sa žarnom niti koju je propisao EU te s njom povezane nesigurnosti oko toga jesu li "tradicionalni" prigušivači kompatibilni s LED i štednim žaruljama. LEDOTRON je razvijen kao normalizirana i standardizirana tehnologija prigušivanja i upravljanja. 

LED rasvjeta u svim RGB bojama za hotel budućnosti Fraunhofer

Nobelova nagrada za fiziku u 2014. za izum plave LED žarulje

9.10.2014

Nobelova nagrada za fiziku u 2014. godini dodijeljena je za izum plave LED žarulje. Kao vodeći proizvođač LED žarulja na svijetu, OSRAM od srca čestita Nobelovcima Isamu Akasakiju, Hiroshiju Amanu i Shujiju Nakamuri na osvajanju nagrade. 

LED Superstar Classic A40

Žarulja LED Superstar Classic A40 osvojila je Red Dot Award 2014

18.09.2014

LED Superstar Classic A40 tvrtke OSRAM prepoznat je na prestižnoj dodjeli nagrada Red Dot 2014. godine u kategoriji dizajna proizvoda. Ta je LED žarulja razvijena tako da izgleda slično kao klasične žarulje sa žarnom niti te da proizvodi sličan spektar svjetlosti.


Centar za medije